Final Üniversitesi ile Maltepe Üniversitesi arasında işbirliği

ads ads ads ads
18/10/2016

ads
Final Üniversitesi ile Maltepe Üniversitesi arasında işbirliği

Uluslararası Final Üniversitesi ile Maltepe Üniversitesi akademik işbirliği protokolü imzaladı. Protokole Uluslararası Final Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak ile Maltepe Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Şahin Karasar ve Rektör Yardımcısı Prof Dr.Betül Çotuksöken biraraya geldi.

Atılan imzalar sonrasında konuşan Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, eğitimde sınır olmadığın belirterek, Final Üniversitesi’nin öğrencilerinin ufuklarını açacak ve onları geliştirecek girişimlerinin devam edeceğini açıkladı.

Prof. Dr. Öztoprak, Maltepe Üniversitesi ile imza koydukları protokolle birlikte iki üniversite arasında yeni bir dönemin başlayacağına işaret ederek, bu protokol kapsamında öğrenci ve öğretim üyesi değişimine gidileceğini söyledi. Bunun her iki üniversiteye de artı değer katacağını vurgulayan Prof. Dr. Öztoprak, Uluslararası Final Üniversitesi’nin önümüzdeki dönemde yeni işbirliklerine imza atmaya hazırlandığı mesajını da verdi.

Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, Uluslararası Final Üniversitesi’nin olmasına rağmen kısa zamanda özellikle uluslararası ilişkiler ve işbirliklerinde önemli mesafeler kat ettiğini anlattı.

Uluslararası Final Üniversitesi ile Maltepe Üniversitesi arasında imzalanan protokol eğitim ve araştırma için öğrenci değişimini, kısa dönem programların karşılıklı uygulanmasını, öğretim ve araştırma için akademik personel değişimini, proje araştırma ve yayınında işbirliğini, seminer, konferans ve diğer bilimsel etkinliklerin müşterek organizasyonunu ve uluslararası tanıtımlar için kültürel aktivitelerin tasarım iştirakini içeriyor.

18/10/2016 14:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Final Üniversitesi, maltepe üniversitesi
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.