Fırat Kalkanı'nda 2 Şehit

ads ads ads ads
20/09/2016

ads
Fırat Kalkanı'nda 2 Şehit

Fırat Kalkanı operasyonları sırasında 2 askerimiz şehit düştü. Son 2 şehidimizle birlikte sınırlarımızı koruyan ve temizleyen Fırat Kalkanı operasyonları kapsamında toplam 10 askerimizi şehit vermiş olduk

TÜRK Silahlı Kuvvetleri tarafından geçen 24 Ağustos'ta Suriye'nin Cerablus kentinin IŞİD'den temizlenmesi ve sınır güvenliğinin sağlanması için başlatılan Fırat Kalkanı harekatında bugün 2 asker daha şehit oldu. Cerablus ile Rai arasındaki bölgede yürütülen harekatta meydana gelen patlamada yaralandığı ve tedavi için getirildikleri Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kurtarılamayan 2 asker şehit oldu.

VATAN SAVUNMASINDA TOPLAM 10 ŞEHİT

Şehit askerlerin cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Son 2 şehidimizle birlikte sınırlarımızı koruyan ve temizleyen Fırat Kalkanı operasyonları kapsamında toplam 10 askerimizi şehit vermiş olduk.

Ayrıca Fırat Kalkanı operasyonunda 2 de yaralının olduğu bilgisi verildi.

MAYIN YA DA EL YAPIMI PATLAYICI

Askeri yetkililerden yapılan açıklamaya göre bölgedeki askerlerimiz tuzaklanmış mayın ya da el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit oldu.

 

20/09/2016 13:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fırat Kalkanı
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.