Fixpera İle Güvenli Saç Çıkması

ads ads ads ads
26/11/2017

ads
Fixpera İle Güvenli Saç Çıkması

Saç dökülmesi ve dökülen saçların yeniden çıkmaması insanların en büyük sıkıntıları arasında yer alır. Birçok insan saçlarının dökülmesini istemez. Stres, bakım durumu, yaşam şartları ve genetik sebepler ile saçlarda dökülmeler görülebilir. Saç dökülmesini durduran ve yeniden saç çıkmasını sağlayan birçok ürün olsa da fixpera şampuan eczane, en etkili ve en çok satan şampuanlar arasında yerini almaktadır.

                Fixperanın İnsana Kazandırdıkları

  • Saç kıran rahatsızlığı bulunan kişiler bir uzmana danışarak kullanabilirler.
  • Saç köklerini besler ve onarır. Saç köklerinde besleyici etkiler meydana getirerek daha güçlü saçların çıkmasına yardımcı olur.
  • Saç derisi tarafından kolayca emilir ve böylece kısa süre içerisinde etki göstermeye başlar.
  • Yeni saçların çıkmasına yardımcı olarak saçların gürleşmesine etki eder.
  • Kullanım sırasında hormonlara zarar vermez.
  • Yağlı saç tabasının oluşmasını engeller. Yağlı saç derisi saçın hava almasını engelleyerek kolay bir şekilde dökülmesine neden olur. Bu doğal şampuan sayesinde saç dökülmesi meydana gelmez.
  • Saç köklerinde uyarıcı etkiler yaratır ve böylece köklerin harekete geçmesine yardımcı olur.

Kullanımı Nasıldır ve Zararlı Mıdır?

Temeli normal şampuanlar gibi olan fixpera şampuan, duş esnasında günlük olarak kullanılabilir. Saça uygulandıktan 2-3 dakika sonrasına kadar beklenmeli ve bu sürede saç diplerine masaj yapılmalıdır. Daha sonra su ile güzel bir şekilde arındırılmalıdır. 3 aylık düzenli bir kullanım ile oldukça etkili bir ürün haline dönüşür.

Tamamen doğal olan ve dermatologların araştırmalarından geçen fixpera, kara sarımsak özü, ginseng ve minoxidil gibi maddeler bulunmaktadır.

26/11/2017 23:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Fixpera
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.