“fizy deneyim günleri” ile müzik keyfi

ads ads ads ads
13/05/2017

ads
“fizy deneyim günleri”  ile müzik keyfi

“fizy Deneyim Günleri” adanın dört bir yanındaki Turkcell İletişim Merkezleri’nde yoğun ilgi gördü, müzik keyfi fizy uygulaması ile doyasıya yaşandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sınırsız müzik keyfi sunan ürünü “fizy” dünyası için düzenlenen deneyim günleri yoğun ilgi gördü. Nisan ayı boyunca “fizy Deneyim Günleri” kapsamında Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Güzelyurt ve İskele ilçelerinde etkinlikler düzenlendi. Turkcell İletişim Merkezleri’nde yer alan etkinliklerle fizy’nin ayrıcalıklı dünyası tanıtıldı.

Canlı DJ performansları, ücretsiz fizy paket promosyonları ve çeşitli hediyelerin de sunulduğu deneyim günlerinde, tam bir müzik şöleni yaşandı.

fizy ile yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı, yüzlerce hazır listeyi ve son çıkan albümleri özgürce dinleyebilen Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler, beğendiği şarkılar ve video kliplere de erişim imkanı buldu.



İnternet çözümlerinde ayrıcalıklı dünya
 

Dünyada, Turkcell Grup’ta ve adada ilk kez sadece internet üzerinden iletişim çözümleri sunan, Turkcell’in yeni dijital markası lifecell markasının özgür müzik keyfini yaşatan ürünü fizy için Turkcell İletişim Merkezleri’nde “fizy Deneyim Günleri” düzenlendi. fizy uygulamasını yükleyenler sürpriz hediyelerin de sahibi oldu 

Deneyim günlerinde ilk kez fizy uygulamasını indiren müşterilerin ilk ay kullanacağı 1 aylık paketi de Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından hediye edildi.

Canlı performanslarıyla fizy deneyim günlerine katılan Grup Rast’ın gitaristi Çağıl İşgüzar ve NRG Türk'ün DJ’i Çağlar Demirel de fizy’nin ayrıcalıklarından bahsederken, fizy uygulamasının keyfine vardı.

lifecell’in sunduğu ‘fizy’ sayesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı, fizy için hazırlanan çok özel listeleri ve son çıkan albümleri özgürce dinleyebiliyor; beğendiği şarkıları video klipleri ile izleyebiliyor. Ünlü sanatçıların konserlerini ise canlı izleyebiliyor.
Mobil uygulama “fizy” sayesinde, şarkı dinlerken veya video izlerken kendi mevcut kullandığın paketinin internet kotasında da eksilme olmuyor. fizy paketlerinden herhangi birini alana, uygulamada kullanmaları için 5 GB internet hediye ediliyor.
Her ana uygun ve sürekli güncellenen hazır listelerle eşsiz bir müzik keyfi sunan fizy; bilgisayar, tablet veya akıllı telefonlardan da erişim imkanına sahip. Ayrıca tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri mevcut tarifelerine ek olarak 6,99 TL den başlayan fiyatlar ile fizy müzik paketinden yararlanabiliyor. lifecell paketlerinde de 5 GB interneti ile kullanılabilen fizy, Platinum paket kullanıcılarına ücretsiz olarak sunuluyor.

Neler söylediler?

Cem Akalınlar: “fizy’nin mükemmel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Meraklılara tavsiye ederim.”

Sude Gözdem: “Çok fazla video izliyorum ve şarkı dinliyorum. fizy uygulamasını çok kullanacağımı ama en önemlisi de müzik özgürlüğümü yaşayacağımı düşünüyorum.”

Erdoğan Gören: “Turkcell’in verdiği bu tarz hizmetleri çok başarılı buluyorum. Devamlı kendini geliştirdiğini düşünüyorum. Müşteri olarak memnunuz.”

Erem Kızıltan: “Yıllardır Kuzey Kıbrıs Turkcell’in faturalı hat kullanıcısıyım. fizy uygulaması bizim için çok faydalı oldu. Çok iyi bir uygulama. Çünkü bize kesintisiz müzik keyfi yaşatıyor.”

Begüm Garabli: “Eskiden sürekli internetim üzerinden dinliyor, klipler izlerken internetimden kullanıyordum. Şimdi fizy ile daha rahat korkusuz müzik dinliyor klip izliyorum.”

13/05/2017 14:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Turkcell, fizy Deneyim Günleri, Turkcell İletişim Merkezleri, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK YAŞAM

NASA'nın ''Gezegen X'' teorisi: Dokuzuncu Gezegen gerçek mi?

HK YAŞAM - TEKNOLOJİ

Bilim insanları, Güneş sisteminin derinliklerinde bir "Gezegen X" olabileceğini düşündüren matematiksel kanıtlar buldu. Neptün büyüklüğündeki bu varsayımsal gezegenin, Plüton'un çok ötesinde oldukça geniş bir yörüngede Güneş etrafında döndüğü tahmin ediliyor. Araştırmacıların "Dokuzuncu Gezegen" adını verdiği gök cismi, Dünya'nın yaklaşık 10 katı bir kütleye sahip olabilir.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.