Ford Fiesta Red ve Black Edition

ads ads ads ads
20/06/2014

ads
Ford Fiesta Red ve Black Edition

Ford'un İngiltere'de tanıttığı ilginç araçların sonu gelmiyor. Küçük hatchback model Fiesta'yı temel alan Red ve Black Edition isimli iki otomobil farklı görünümlerinin yanında yeni motorlarıyla da dikkat çekiyor.

Siyah ve kırmızı gövde rengiyle alınabilen otomobillerin ön panjur çerçeveleri, yan aynaları, splitter ve tavanları kontrast renge boyanırken 16 veya 17 inç çaplı olarak alınabilen jantlar siyah renkli. Sportif görünüme katkı sağlayan detaylarsa yenilenmiş yan etekler, spoiler ve daha dinamik duruşa sahip tamponlar olarak sıralanabilir.

İç mekanda piyano siyahı kaplamaların yanında metal pedal seti, sportif yan desteklere ahiip koltuklar ve kırmızı renkli dikiş iplikleri dikkat çekerken 5 ileri vitesli şanzımanın oranları da değiştirilmiş.

Kaputun altında yer alan 1 litre hacimli motor turbo besleme yardımıyla 140 beygir güç üretebiliyor. 0'dan 100 km/s sürate 9 saniyede ulaşabilen otomobillerin maksimum sürati 201 km/s. Yakıt tüketimi konusunda da başarılı olan aracın ortalama değeri 4.5 litre/100 km olarak açıklanıyor. 

20/06/2014 10:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ford fiesta, red, black
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.