Fotoğraflarda güzel çıkmanın yolları

ads ads ads ads
05/07/2015

ads
Fotoğraflarda güzel çıkmanın yolları

 Fotoşop kullanmadan fotoğraflarda iyi çıkmak istiyorsanız fotoğraflarda güzel çıkmanın yollarını mutlaka öğrenmelisiniz.

Kabul edelim hepimizin akıllı telefonlarında filtre uygulamaları vardır. Hepimiz bugüne kadar en azından bir veya iki fotoğrafında filtre uygulamıştır. Tabii ki daha ince yüze sahip olmak, daha güzel gözükmek herkesin hayalidir. Işte bizde size fotoşop programlarına ihtiyaç olmadan daha güzel görünmenin sırlarını veriyoruz.



Bulanık etki




Fotoğraflarınıza bulanık etkisi verince hepimiz çok güzel gözüküyor, öyle değil mi ? Çillerimiz, gözeneklerimizi veya kırışıklarımızın hepsini mucizevi bir şekilde yok ediyor. Aynı görüntüyü fotoşop programı kullanmadan, doğru ürün kullanımı ile elde edebilirsiniz. Bunun için cilt tipinize uygun makyaj bazı kullanmanız yeterli olacaktır. Önce makyaj bazı, sonrasında da fondoteninizi uyguladığınızda, fotoşop etkisini gerçek hayatınıza taşıyabilirsiniz!



Kontur ve inceltme



Hepimin harika bir burnu, alnı veya yüz hatları olmayabilir, bunları fotoşop programları ile değiştirebilir, inceltip daha da güzel şekiller verebiliyoruz. Birkaç küçük makyaj hilesi ile bu fotoşoplu görüntüyü gerçek hayatına taşıyabilirsin!



Öncelikle ihtiyacın olan, yüz hatlarını nasıl değiştirmek istediğine karar vermen, daha sonrasında kontur yapımında sana yardımcı olacak doğru fırça ve allığa karar vermelisin. Bu yolla, burnunu daha ince gösterebilir, yüz hatlarını daraltabilir, elmacık kemiklerini vurgulayabilirsin. Hatta göğüslerini bile olduğundan büyük gösterebilirsin!



Herşeyi gizle



Eğer doğru bir ürün kullanıyorsan, kapatıcın ile sadece gözaltına kullanmak zorunda değilsin. Sivilcelerine, yara izlerine de kullanabilirsin. Biz makyaj uzmanları genellikle yüzünün farklı bölgeleri için farklı renkte kapatıcı kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer koyu tenliyseniz ve kullandığınız kapatıcı göz altı halkalarınızı yeterli ölçüde kapatmıyorsa, kapatıcınızın altına kırmızı ruj sürmenizi tavsiye ediyoruz. Deneyin, pişman olmayacaksınız.



Dudaklarını dolgunlaştır



Dudaklarında kullanacağın doğru ruj tekniği v ruj kalemi ile Kylie Jenner'i bile kıskandıracak görüntüyü elde edebilirsin, hemde doğal yollarla!



Kipriklerini kıvır




Instagram'da genellikle güzel yüzler ve büyük gözler dikkat çekiyor. Bizden size tavsiye, maskaranızı bol sürün, ihtiyaç halinde iki kat da sürebilirsiniz. Böylece gözleriniz sadece sosyal medyada değil, gerçek hayatta da odak noktası olacaktır.

Kaynak: Makyaj.com

05/07/2015 16:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: güzellik, makyaj.com, Fotoğraflarda güzel çıkmanın yolları, fotoğrafta iyi çıkmanın yolları, fotoğrafta iyi çıkmak için,
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.