G-3 tüfeğiyle kendini vurdu!

ads ads ads ads
30/08/2014
TAK

ads
G-3 tüfeğiyle kendini vurdu!

İki çocuk babası 35 yaşındaki bir şahsın, dün evinin garajında, G-3 tüfeğiyle hayatına son verdiği haber verildi.G-3 tüfeğiyle kendini vurdu!

Alithia gazetesinde yer alan haberde, intihar olayının “Mağusa” kazasına bağlı Liopetri ile Avgoru köyleri arasındaki bir bölgede gerçekleştiği ve Rum polisinin konuyu araştırmakta olduğu haber verildi.

KORNO CİNAYETİ: “G-3 CİNAYETTEN SONRA ALINDI”

Fileleftheros gazetesinde yer alan haberde ise, geçtiğimiz günlerde, eski eşini çocuklarının önünde öldürüp iki kişiyi de yaraladıktan sonra intihar eden Hristos Eleftheriu’nun, Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) tarafından kendisine zimmet edilen G-3 tüfeğinin, cinayetten önce değil, yaşanan trajediden bir gün sonra RMMO’nun direktifleriyle Polis tarafından teslim alındığı haber verildi.

Gazete bu durumun, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hizmetlerinin, Elefteriu’nun psikolojik sorunları olduğu konusunda RMMO’yu bilgilendirdiği ve askeri tüfeğin geçtiğimiz Temmuz ayında Elefteriu’dan alındığı konusunda, yetkililer tarafından yapılan bilgilendirmeyi çürüttüğünü ekledi.

Gazete, RMMO’nun ise, olayın failini izledikleri konusunda Ruh ve Sinir Hastalıkları Hizmetleri’nin kendilerini bilgilendirdiğini yalanladı. 

30/08/2014 12:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alithia gazetesi, Liopetri ile Avgoru köylerii, polis, g-3, vurma, haber kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.