G.Saray'a Bruma şoku! İzin yok...

ads ads ads ads
06/07/2015

ads
G.Saray'a Bruma şoku! İzin yok...

Galatasaray'da forma giyen Bruma'nın İspanya'nın La liga takımlarından Real Sociedad'a transferinde en büyük engel Sporting Lizbon olmaya başladı.

Portekiz kulübü Bruma'nın Real Sociedad'a transferi için belirlenen 8 milyon euronun yüzde 25'ne göz dikti. Sporting ayrıca Bruma'yı tekrar renklerine bağlama hesapları yapmaya başladı.



Bruma'nın Real Soicedad'a satılması halinde Galatasaray'ın kasasına sadece 6 milyon euro girecek. Sporting Lizbon ise 2 milyon euro kazanacak. Bu durumu gözönünde bulunduran Portekiz kulübü Galatasaray'a 6 milyon ödeyerek bu futbolcuyu tekrar takıma kazandırmanın hesabına girdi.

Galatasaray ve Real Sociedad'dan Çarşamba gününe kadar süre isteyen Sporting Lizbon Bruma'yı ya kendisi alacak ya da 2 milyon avro ya evet deyip bu futbolcunun İspanya'ya satılmasına yeşil ışık yakacak. İspanya'da yayınlanan gazeteler Galatasaray'ın bu futbolcuyu transfer ederken Sporting leyhine birçok maddeye evet dediğine dikkat çekerek sarı kırmızılı kulübün bu bağlamda elinin kolunun bağlandığına işaret ettiler. Sporting Lizbon'un onayı alınmadan Bruma'nın satışının kolay olmayacağını hatırlatan gazeteler bu transferin iki kolu olduğunu birinin Türkiye'de diğerinin ise Portekiz'de bulunduğunu belirttiler. 

06/07/2015 16:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Galatasaray, Bruma
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.