Gabigol Fenerbahçelileri heyecanlandırdı

ads ads ads ads
31/08/2015

ads
Gabigol Fenerbahçelileri heyecanlandırdı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın transferi Santos Başkanı Roma'ya mektup yazdığı Gabigol, veda eder gibi açıklamalarda bulundu!

Fenerbahçe’nin 20 milyon euro bonservis yaptıklarına dair yalanlama geçtiği Gabriel Barbosa transferinde flaş gelişme yaşandı.

İlk önce oyuncunun menajeri Wagner Riberio’nun Fenerbahçe’den 20 milyon euro’luk teklif geldiğini açıklaması, heyecan yaratmıştı. Sarı-lacivertli takım bu gelişmeyi KAP’a yaptığı açıklamada yalanladı.

SANTOS BAŞKANI AÇIKLADI! YILDIRIM’DAN MEKTUP…

Ardından Gabriel Barbaros’nun forma giydiği Santos’un başkanı Modesto Roma, bir açıklama yaptı. Roma, “Fenerbahçe’den bir teklif aldık. Fakat, rakamlar iddia edilen gibi değil. Wagner’in konuştuğu gibi büyük bir teklif almadık. Eğer 20 milyon gibi bir teklif gelirse problem yok. Fenerbahçe başkanından gelen bir mektup var ve ben de pazartesi günü bu mektuba bir cevap vereceğim” ifadelerini kullandı.

TWITTER’DAN VEDA ETTİ

19 yaşındaki Gabigol lakaplı oyuncu, resmi Twitter hesabından attığı tweet’lerle Santos Kulübü’ne ve taraftarlara teşekkür etti.

Brezilyalı oyuncunun sözleri şöyle;

“Bana destek olan ve sevgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Burada geçirdiğim zaman ve yaşadıklarım için gurur duyuyorum. Gösterilen bu sevgiye tam anlamıyla karşılık vermeyi çok isterdim. Umarım Tanrı size bana gösterdiğiniz sevginin iki katını verir. Ve tabii ki, bana kattıkları için bu ülkeye, Santos’a ve taraftarlarına teşekkür ediyorum.”

USLU: “NE OLUR BİLEMEM”

Antalyaspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, “Şimdilik transfer yok. Ama son gün ne olur bilemem” diyerek açık kapı bıraktı. 

31/08/2015 14:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: gabihol, fb, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.