Galatasaray Barcelonalı oyuncuyla el sıkıştı

ads ads ads ads
26/05/2017

ads
Galatasaray Barcelonalı oyuncuyla el sıkıştı

Son haftalarına girilen 2016/2017 sezonunda şampiyonluk yarışının çok uzağında kalan Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalara başladı. Golcü bir oyuncunun yanı sıra savunmaya takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın hedefindeki isimler olarak Batemfibi Gomis, Barcelona'dan Jeremy Mathieu ve Manchester City'nin savunmacısı Jason Denayer ile görüşmelerde son aşamaya gelindi.

Sportif  açıdan çok kötü geçen bir sezonu geride bırakmaya hazırlanan Galatasaray'da herkes transfere odaklanmış durumda...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kurmak için kolları sıvayan Sarı-Kırmızılı yönetim elini çabuk tutuyor. Teknik direktör Igor Tudor'un isteğiyle transferlerin büyük bölümünü ilk kamp dönemine yetiştirmeye çalışan yönetim üç bomba birden patlatmaya hazırlanıyor. Kiralık olarak oynadığı Marsilya'da harika bir sezon geçiren Bafetimbi Gomis ile anlaşma noktasına gelen Galatasaray yönetimi, Fransız forvetin bonservisini elinde bulunduran Swansea ile de el sıkışmaya çok yaklaştı. Yönetim, pazarlıklar için yurt dışında bulunan Sportif Direktör Cenk Ergün'den müjdeli haber bekliyor.

Denayer ile pürüzler giderildi

Forvet sorununu Gomis ile çözecek olan Galatasaray, savunmanın ortasına da iki önemli takviye yapacak.  Eski futbolcusu Jason Denayer ile anlaşan yönetim, Manchester City ile de pürüzleri büyük oranda çözdü.

Mathieu'nun raporları inceleniyor

Yönetim ayrıca Barcelona formasını giyen Jeremy Mathieu ile de el sıkıştı. Sakatlığı bulunan Fransız yıldızın raporlarında bir soruna rastlanmazsa kısa sürede imzalar atılacak.

26/05/2017 19:31
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: galatasaray, sezon, barcelona, anlaşma, futbolcu
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.