Galatasaray özel primleri kaldırdı

ads ads ads ads
22/08/2016

ads
Galatasaray özel primleri kaldırdı

Ekonomik yönden rahatlamak için her fırsatı değerlendiren Galatasaray Yönetimi, son olarak özel prim uygulamasını da kaldırdı.

Bu sezon kadrosuna kattığı futbolcularla garanti ücretin yanısıra puan başı para üzerinden anlaşma yapan Galatasaray, bundan dolayı galibiyetlere derbiler hariç ekstra ödemede bulunmayacak. Eski oyuncuların maç başılarını kaldırmak için de düğmeye basıldı.

Cim-Bom’da geçtiğimiz sezona kadar maç başılar hariç futbolculara iç ve dış saha galibiyetlerinde 7 bin 500 ila 15 bin dolar özel prim veriyordu. Derbilerde de bu rakam iki katına çıkıyordu. Ancak bu sezon kadrosuna kattığı futbolcularla garanti ücretin yanısıra puan başı para üzerinden anlaşma yapan sarı-kırmızılılar, bundan dolayı galibiyetlere özel prim vermeme kararı aldı. Milliyet’ye yer alan habere göre; Yönetim geçtiğimiz sezonlarda anlaşma yapan futbolcuların maç başılarını da kaldırmak için harekete geçti. Buna göre garanti ücretin yanısıra oynadığı her karşılaşmada maç başı primi alan futbolculara da puan-para modeli teklif edilecek. Böylece Galatasaray bu 2 operasyonla mali yönden biraz nefes alacak ve UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması çerçevesinde daha da rahatlayacak. 

22/08/2016 15:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Galatasaray
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.