Galatasaray’da “Sivri”len Ahmet Türkiye basınında

ads ads ads ads
12/08/2017

Yenicami’den, Galatasaray’a giden genç futbolcumuz Ahmet Sivri, bir anda Türkiye medyasının da gündemine girdi.

ads
Galatasaray’da “Sivri”len Ahmet Türkiye basınında

Yenicami’den, Galatasaray’a giden genç futbolcumuz Ahmet Sivri, bir anda Türkiye medyasının da gündemine girdi.

Türkiye’nin önde gelen gazetelerinden Hürriyet ve Fanatik dışında birçok ünlü spor sitesi de Ahmet Sivri’yi övgü dolu sözlerle sayfalarına taşıdı.

Yenicami alt yapısında yetişen ve son yıllarda adından oldukça söz ettirerek A takıma kadar çıkan genç golcü futbolcumuz Ahmet Sivri, Galatasaray’da tüm dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Hasan Ecer aracılığıyla geçtiğimiz ay Galatasaray’ın U19 takımına denenmeye giderek oldukça beğenilen Ahmet Sivri daha sonrada U21 takımına dahil edildi.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray’ın U21 ile U19 takımlarının hazırlık maçında U21 takımı 3-0 galip gelirken bu gollerin ikisini Ahmet Sivri kaydetti.

Alt yapı antrenörlerinin oldukça dikkatini çeken ve Galatasaray’da yeni bir yıldız gibi doğan genç futbolcumuz, bir anda Türkiye medyasının da gündemine girdi.

Türkiye medyasının ilgi odağı oldu

Türkiye’nin önde gelen gazetelerinden Hürriyet ve Fanatik dışında birçok spor sitesi de Ahmet Sivri’yi övgü dolu sözlerle sayfalarına taşıdı.

Türkiye basınında yer alan haberler “Kıbrıslı golcü Ahmet Sivri Galatasaray’da” başlığıyla duyuruldu.

Haberin detayları ise: “Galatasaray’dan sürpriz transfer geldi. Sarı-kırmızılı takım Kıbrıs’ın Yenicami AK takımından 19 yaşındaki golcü futbolcu Ahmet Sivri’yi U21 takımına transfer etti. Florya’da alt yapıda yaşanan değişim nedeniyle gönderilen futbolcular yerine bir süredir yeni futbolcular deneniyordu. Beşiktaş eski yöneticisi Sinan Vardar’ın tavsiyesi ile denenmeye alınan 19 yaşındaki Kıbrıslı futbolcu Ahmet Sivri’ye lisans çıkartıldığı öğrenildi. Genç golcü Ahmet Sivri geçen sezon formasını giydiği Kıbrıs ekibi Yenicami AK kulübü A ve A2 takımında çıktığı 52 maçta 66 gol attı.” olarak verildi. Okan KARADEMİR/Havadis

12/08/2017 13:10
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ahmet sivri, Galatasaray, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.