Galaxy S8 ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak?

ads ads ads ads
27/03/2017

ads
Galaxy S8 ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak?

Galaxy S8'in tanıtılmasına sadece günler kaldı. Peki Samsung Galaxy S8 nasıl olacak? Fiyatı belli oldu mu? Türkiye'de satışa çıkacağı tarih belli mi? İşte Galaxy S8'le ilgili merak ettiğiniz her şey...

Samsung Galaxy S8 gümbür gümbür geliyor. Şu sıralar Galaxy S8 veya S8+'tan yeni bir sızıntının gelmediği gün yok gibi. Twitter'da Evan Blass tarafından paylaşılan yeni görüntüde Samsung Galaxy S8'in Orchid Gray ve Black Sky renk seçenekleri görünüyor.

Orchid Gray modelinin dikkat çeken tarafı, telefonun ön yüzünün siyah, arkasının ise renkli olması. Bir önceki sızıntıda, telefonun arka yüzüyle eşleşen bir renge sahip ekran koruyucusuna da sahip olacağımızı öğrenmiştik. Tüm modellerin ön yüzünün siyah ve arka yüzünün renkli olması, Samsung'tan daha önce görmediğimiz bir şey.

Galaxy S8 ne zaman çıkacak Fiyatı ne olacak



Galaxy S8 ne zaman çıkacak Fiyatı ne olacak

Yukarıdaki görsele ek olarak Slashleaks'in paylaştığı tanıtım görselleri, Galaxy S8'i yakından gösteriyor ancak bize yeni hiçbir şey söylemiyor. Galaxy S8'in Bixby ile geleceğini ve buna özel bir düğme sunacağını kesin olarak henüz öğrenmiştik. 



Galaxy S8 ne zaman çıkacak Fiyatı ne olacak

Yine de Galaxy S8 hakkında her şeyi bildiğimizi söyleyemeyiz. Son sözü Samsung, 29 Mart'taki tanıtım etkinliğinde söyleyecek.



GALAXY S8'İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Galaxy S8 özellikleri için şimdiye kadar birçok iddia ortaya atıldı. Galaxy S8 özellikleri sızıntıları arasında en dikkat çekeni ise tek kamera kurulumu oldu. Rakipleri çift kamera kurulumuna yer verirken, Galaxy S8'de tek kamera kurulumu yer alacak.

 

Gelen son bilgilere göre Galaxy S8'in arka kamerası 12 Megapiksel çözünürlüğünde, ön kamerası ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Tepe model Galaxy serilerinde kendi ürettiği Exynos yonga setlerine yer veren Samsung, bu politikasından Galaxy S8 ile vazgeçebilir. Söylentilere göre; Galaxy S8 modelinde Snapdragon 835 yonga setine yer verilecek. Ancak geçtiğimiz gün yapılan açıklamalarda 10nm FinFET teknolojisi ile yeni Exynos 8895 yonga setlerinin üretimine başlandığı dile getirilmişti.

Bu açıklamayı göz önünde bulundurursak Galaxy S8'in, Amerika'da Snapdragon 835, Avrupa'da ise belki 10nm FinFET ile üretilen Exynos 8895 yonga seti ile gelebileceğini söyleyebiliriz.

Son açıklamalara göre; Galaxy S8'in RAM bölümünde ise 4 GB RAM tercih edilecek.

Galaxy S8'in bataryası ise 3.000 mAh, Galaxy S8+'ın ise 3.500 mAh kapasitesinde olabilir.



GALAXY S8 KAMERASIAN MÜTHİŞ ÖZELLİK

Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ın neredeyse her yanını son birkaç haftadaki sızıntılar sayesinde gördük. Ancak görünen o ki bu ayın sonunda yapılacak resmi tanıtım öncesinde hala bilmediğimiz bazı detaylar var. Yeni bir bilgiye göre Galaxy S8, önceki Galaxy'lerden daha üstün bir kamerayla gelecek.

Naver'e göre Galaxy S8, saniyede 1000 kare kaydedebilen bir arka kamerayla gelecek. Firmanın bunu başarmak için imaj sensörünün içerisine DRAM eklediği söyleniyor. Bu sayede görüntüler, çok daha hızlı bir biçimde aktarılabiliyor. Bu etkileyici arka kameraya ek olarak 8 megapiksellik ön kameranın otomatik odaklanma işlevi sunacağı söyleniyor.

Son olarak yeni RGB iris tarayıcısı, güvenlik işlevini biraz daha isabetli hale getirecek.

Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8+'ı tanıtacağı "Unpacked" etkinliği 29 Mart'ta düzenlenecek. Etkinliği internet üzerinden canlı olarak izlemek mümkün olacak.



GALAXY S8'İN SİYAH MODELİ BÖYLE GÖRÜNECEK!



Galaxy S8'in üç renk seçeneğiyle geleceği ve bu renk seçeneklerinin "Black/Siyah", "Silver/Gümüş" ve "Violet/Menekşe" olacağını geçen hafta bir sızıntı sayesinde öğrenmiştik. Yeni sızan fotoğraflar ise Galaxy S8'in siyah modelini tüm ihtişamıyla karşımıza getiriyor.



Galaxy S8 ne zaman çıkacak Fiyatı ne olacak



Telefonu şimdiye kadar çok kez gördüğümüz için sızan fotoğraflar, Galaxy S8'in tasarımı hakkında yeni bir şey söylemiyor. Ekranın kenarlarını kaplayan çerçeveler, önceki sızıntılarda olduğu gibi yine oldukça ince ve ön yüzde home düğmesine rastlamıyoruz. Parmak izi sensörü ise arka yüze yerleştirilmiş bulunuyor. Fotoğraflar, siyah modelin koyu bir siyah olacağını gözler önüne seriyor.       



Galaxy S8 ne zaman çıkacak Fiyatı ne olacak

29 Mart'taki Samsung etkinliğinde Galaxy S8'in hangi renk seçenekleriyle geleceğini doğrulamış olacağız.



GALAXY S8'İN FİYATI

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın nasıl görüneceğini bildiğimiz gibi, ne zaman tanıtılacaklarını da artık biliyoruz. Bilmediğimiz sayılı şeylerden biri, telefonların hangi fiyatlarla ve renk seçenekleriyle geleceğiydi ancak artık bunları da öğrenmiş olabiliriz.

Samsung, bu bilgiyi 29 Mart'tan önce tabi ki doğrulamayacak ancak yeni bir rapor, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın üç farklı renk seçeneğiyle geleceğini söylüyor. İddiaya göre Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, "Silver", "Black" ve "Violet" olmak üzere üç renk seçeneğiyle gelecek. "Violet" yani menekşe, Samsung'un amiral gemilerinde pek rastlamadığımız bir renk. Rapor, 5,7 inç'lik Galaxy S8'in 799 euro, 6,2 inç'lik Galaxy S8 Plus'ın ise 899 euro fiyatla satışa sunulacağını da söylüyor. Bu bilgiler doğruysa Galaxy S8'ler, Galaxy S7 ve S7 Edge'den biraz daha pahalı olacak demektir.

27/03/2017 09:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, samsung galaxy s8, galaxy s8, telefon
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.