Galaxy S8'in ekranı işte böyle olacak!

ads ads ads ads
15/11/2016

ads
Galaxy S8'in ekranı işte böyle olacak!

Galaxy S8'in donanımında önemli değişiklikler yapılması beklendiğinden, gelen dedikoduların çoğu akla yatın görünüyor. Bu kez Güney Kore'den birden fazla kaynaktan gelen bir bilgiye göre Samsung, Galaxy S8'e basınca duyarlı bir ekran eklemeyi düşünüyor.

3D Touch veya Force Touch destekli ekranın Galaxy S8 ile gelmesi mümkün ancak raporun dayandığı kaynaklara göre işlevin tam anlamıyla Samsung telefonlara uyarlanması, iki sene sürebilir. Piyasada Force Touch destekli telefonları satışta olan iki firma arasında Huawei ve Apple bulunuyor. Huawei'nin asıl Force Touch ekran sağlayıcısı Samsung olduğundan, Samsung'un bu ekranı Galaxy S8'de kullanması gayet doğal bir aşama olarak değerlendirilebilir.

Rapor biraz daha ileri gidip, ismini açıklamadığı bir Samsung yöneticisinin Force Touch teknolojisi üzerindeki çalışmaları doğruladığını ve "yakın gelecekte" bu teknolojiyi kullanacaklarını doğruladığını söylüyor. Ancak Samsung'tan şimdiye kadar Force Touch'la ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmediğinden, bu rapora bir miktar şüpheyle yaklaşmakta fayda var. 

15/11/2016 18:56
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, galaxy s8, telefon
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.