Game of Thrones'un 6. Sezon Afişinde Jon Snow Sürprizi

ads ads ads ads
24/11/2015

ads
Game of Thrones'un 6. Sezon Afişinde Jon Snow Sürprizi

Twitter'dan paylaşılan Game of Thrones'un 6. sezon afişinde Kit Harington'un canlandırdığı ve geçen sezon öldürülen Jon Snow'un yer alması heyecan yarattı.

Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan HBO’nun başarılı dizisi Game of Thrones 6. sezon afişini yayınladı… Afişte Jon Snow’un yüzü kanlar içinde görünüyor… Nisan ayında yayınlanmaya başlayacak yeni bölümlerle ilgili en çok merak edilen konu Jon Snow karakterinin diziye veda edip etmeyeceği idi.

Dizinin yazarı George R. R. Martin ve yapımcılar dahil birçok yetkili, Kit Harington tarafından canlandırılan Snow’un öldüğünü söylemişti.

Ancak Snow’un ölmediği ve dizinin yeni bölümlerinde başrolde olacağına dair spekülasyonların ardı arkası hiç kesilmedi. Geçtiğimiz aylarda Kit Harington dizinin setinde kostümü ile görünmüştü.

Kit Harrington’un dizi seti yakılarında görülmesi ve saçlarını kestirmemiş olması diziye devam edeceği şüphelerini daha da güçlendirirken HUM Magazin’deki bir röportajda, Harrington’un ağzından kaçırdıkları, Jon Snow hayranlarını iyice ümitlendirmişti.

Harrington “Şu anda hâlâ kontratım devam ediyor ve artık kaç sezon daha oynayacağımı biliyorum!” demişti. Röportajı yapan muhabirin “Kaç sezon daha oynayacaksınız?” sorusuna, “İyi deneme, buna yanıt veremem” diyen Harrington, dizinin hayatının önemli bir parçası olmaya devam edeceğini ve bittiğinde otuzlu yaşlarının sonunda olacağını belirtmişti. (Bu arada Kit Harington yirmi sekiz yaşında)



İşte dizinin resmi Twitter hesabından duyurulan Game of Thrones’un 6. sezon afişi:  

24/11/2015 09:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Game of Thrones
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.