'Game of Thrones'un Finali Acı-Tatlı Olacak'

ads ads ads ads
21/08/2015

ads
'Game of Thrones'un Finali Acı-Tatlı Olacak'

Televizyon uyarlamasının tüm dünyada birçok izleyiciyi ekran başına topladığı Game of Thrones'a ilişkin The Observer’a konuşan, serinin yazarı George R. R. Martin, kitabın finalinde hayatta kalmayı başaran karakterleri de öldürüp, geriye sevdiğimiz hiç kimseyi bırakmayacağına ilişkin endişelerin yersiz olduğunu söyledi.

Martin, ayrıca, “Henüz sonu yazmadım, bu yüzden nereye varacağımızı tam olarak ben de bilmiyorum. Ama herkesin öldüğü bir son olmayacak. Aklımda daha çok acı-tatlı bir final var. Tolkien’ın üzerimde büyük bir etkisi bulunduğu sır değil, onun Yüzüklerin Efendisi’ni bitirme şeklini de beğeniyorum. Zaferle bitiyor; fakat acı-tatlı bir zafer bu,” dedi.

Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı adlı serisi, 90’ların başında yayıncılara ilk kez ulaştığında, Yüzüklerin Efendisi gibi, bir üçleme olarak tasarlanmış. Fakat Martin’in serisindeki karakterler ve tarihi derinlik nedeniyle kitapların bugünkü şekliyle yayınlanmasına karar verilmiş.

Serinin altıncı kitabı olan The Winds of Winter ’ın (Kış Rüzgarları) önümüzdeki yıl yayınlanması bekleniyor. Martin kitabı zamanında bitirebilmek için daha evvel katılmayı planladığı birçok etkinlikten çekildi.

Bu gidişata bakılırsa, serinin yedinci ve son kitabı olacak A Dream of Spring ’in taslağının bile çok uzaklarda bulunduğunu söyleyebiliriz.

Kaynaklar: ShortList ve Sabitfikir 

21/08/2015 15:23
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Game Of Thrones, Game of Thrones
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.