GAÜ Heyeti Büyükkonuk’ta İncelemelerde Bulundu

ads ads ads ads
27/01/2015

ads
GAÜ Heyeti Büyükkonuk’ta İncelemelerde Bulundu

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığındaki Küresel Bilim heyeti Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, bölgedeki eko-turizm çalışmaları ve bu konuda yapılacak eğitim çalışmalarıyla ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu.

Akpınar, “Büyükkonuk KKTC’nin Gözbebeği”



GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada Büyükkonuk bölgesinin KKTC’nin turizm alanında gözbebeği olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti;

Akpınar, “Bölgenin Yatırıma İhtiyaç Var”

“Büyükkonuk bölgesi ve bölge insanını güçlendirmek, yurt dışında Kıbrıs’ın kendine özgü otantik yapısını tanıtmak her KKTC vatandaşının görevleri arasında olmalıdır. Bu nedenle bölgenin yatırıma ihtiyacı olduğu açıktır” dedi.

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu da ülkenin en gözde üniversitelerinden Girne Amerikan Üniversitesi’nin bölgeye gösterdiği illginin önemine dikkat çekerek “Girne Amerikan Üniversitesi gibi güçlü bir kurumun beldemize yaptığı bu üst düzey ziyaret bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir” dedi.

Sennaroğlu, “İşbirliğine Hazırız”

Sennaroğlu, bu kapsamda Girne Amerikan Üniversitesi ile işbirliği yapmanın önemine işaret ederek “Bu kapsamlı ziyaret bizim için mutluluk verici bir gelişmedir” dedi.

Sennaroğlu, belediye olarak her türlü olumlu ve bölgeye katkı sağlayacak çalışmalara memnuniyetle katkı koyacaklarını dile getirdi. 

27/01/2015 20:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Girne Amerikan Üniversitesi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.