GAÜ öğrencileri rekor üstüne rekor kırdı

ads ads ads ads
26/05/2015

ads
GAÜ öğrencileri rekor üstüne rekor kırdı

Madalyaları topladılar

Lefke Avrupa Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve ilk kez üniversiteler arasında yapılan Yemek Yarışmasında GAÜ-Gastronomi öğrencileri altın ve gümüş madalyaları topladılar.

Giriş yemekleri kategorisinde altın madalya, ana yemekler kategorisinde gümüş madalya, tatlı kategorisinde altın madalya ve genel klasmanda altın madalya kazanan GAÜ öğrencileri, KKTC’de ilk kez düzenlenen yarışmada rekorlara imza attılar.

GAÜ’nün ezici üstünlüğü

Sepet usülü yapılan yarışmada bilgi, beceri yanında özellikle yaratıcılığın ilk sırada ve çok önemli olması, yarışmaya bir o kadar daha heyecan kattı.

Colony Otel’den executive şef Ayhan Aşçıoğlu’nun başkanlığında görev alan diğer şefler Paşa Group Hotel’den Gürkan Sedat Demir, Elexus Otel’den İbrahim Tunuslu ve Palm Beach otelden Gökhan Mutlu yarışmada değerlendirmeler yaptılar.

LAU Gastronomi bölüm başkanı Aytaç Yıldırım başkanlığında düzenlenen panelde ise şefler ve izleyenler karşılıklı fikir teatisinde bulundular.

LAU öğretim üyelerinden Zihni Türksel’in yarışmanın düzenlenmesinde ve ev sahipliğindeki katkıları takdirle karşılandı.

Yarışmada Sebzeli Kabak Dolması’nı giriş yemeği olarak hazırlayan ve sunan Çiğdem Ormanlı jüri heyeti tarafından altın madalya ile ödüllendirilirken, Saraydan Esintiler ana yemeği ile Murat Gökçe gümüş madalya, tatlı kategorisinde ise çikolatalı Brownie kurabiyesi ile Havva Arif altın madalya ile ödüllendirildi.

 

26/05/2015 17:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: gaü, rekor, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.