GAÜ’den Sanat Dolu Yılsonu Sergisi

ads ads ads ads
28/01/2015

ads
GAÜ’den Sanat Dolu Yılsonu Sergisi

Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinin mezuniyet portfolyo sergileri GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Galerisinde gerçekleşti.

Konuyla iligli GAÜ’den yapılan açıklamada, Grafik Tasarım bölümü öğrencilerinin mezuniyet aşamasında eğitimleri boyunca hazırladıkları sanatsal çalışmalarının portfolyosundan oluşan serginin 30 Ocak 2015 tarihine kadar GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi galerisinde sergileneceği belirtildi.

Serginin açılış törenine, GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Sualp Davut, GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Hossein Sadri, Güzal Sanatlar Bölümlerinden Sorumlu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Adil yanısıra GAÜ öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı. Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren GAÜ CEO'su ve Yöneticileri Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Asım Vehbi, GAÜ Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'ni çeşitli akademik etkinliklerle canlı eğitim ortamı oluşturdukları için tebrik ederek, dersin yürütücüsü GAÜ Resim Bölümü Başkan Vekili Sibel Kemal Uzun'a öğrencilerinin başarılı çalışmalarını sergiledikleri için teşekkür etti.

Çeşitli sosyal konuları farklı grafik tekniklerle ele alan bu sergide çalışmaları sergilenen öğrenciler açılış töreninin ardından eserleri hakkında bilgi sundular.

 

28/01/2015 16:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Girne Amerikan Üniversitesi
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.