'Gay olduğumu nasıl anladım?'

ads ads ads ads
17/10/2014

ads
'Gay olduğumu nasıl anladım?'

Neil Patrick Harris'ten çarpıcı itiraf...

‘How I met your mother‘ dizisinin yıldızı, ünlü oyuncu Neil Patrick Harris, oyuncu Burt Reynolds’ın kendisini dudağından öptüğünde eşcinsel olduğunu anladığını açıkladı.

Harris, ‘Choose Your Own Autobiography (Kendi Otobiyografinizi seçin)’ adlı kitabında, cinsel yönelimiyle ilgili ayrıntılara da yer verirken, 1989-90 yıllarında yayınlanan B.L. Stryker setinden ilginç bir anısını da paylaştı. Dizi setinde ünlü oyuncu Burt Reynolds’ın kendisini öptüğünü anlatan Neil Patrick Harris şöyle devam etti: “Bir sahnenin sonunda, Burt şaka yapmak için üzerinize yaslanarak sizi dudağınızdan öper. Tüm ekip bunun çok komik olduğunu düşünse de sizi tedirgin hissettirir. Tedirgin ve, eninde sonunda ortaya çıktığı gibi, gey hissettirir… Burt Reynolds’ın öpücüğü, sizi geye çevirir.”

‘Biseksüelim’ diyormuş

Kitapta yaşadığı bu anları şakayla karışık anlatan Harris, eşcinsel olduğunu açıklamadan önce yakınlarına biseksüel olduğunu söylediğini ifade etti.

Geçen ay evlendiği aktör ve şarkıcı eşi David Burtka’yla 10 yıllık birlikteliklerinden de bahseden Harris, 2006’da People dergisine verdiği söyleşide eşcinsel olduğunu açıklamıştı.

Oscarları sunacak

Öte yandan Neil Patrick Harris’le ilgili bir başka haber de Akademi Ödülleri cephesinden geldi. Başarılı oyuncunun 87’inci Oscar Ödülleri töreninin sunuculuğunu yapacağı açıklandı. Ödül töreni 22 Şubat 2015’te Los Angeles’ta yapılacak.

Kaynak: Diken 

17/10/2014 11:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Neil Patrick Harris, How I met your mother
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.