Gazimağusa Çocuk Festivali başlıyor

Gazimağusa Çocuk Festivali 26 Mart-1 Haziran tarihleri arasında yapılıyor

ads ads ads ads
23/02/2018
HK

ads
Gazimağusa Çocuk Festivali başlıyor

Gazimağusa Belediyesi ile Mağusa Kültür Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 26. Gazimağusa Çocuk Festivali bu yıl, 26 Mart-1 Haziran tarihlerinde yapılıyor.

Festival programı bugün düzenlenen basın toplantısıyla, basına açıklandı.Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter basın toplantısında yaptığı açıklamada, Gazimağusa Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Gazimağusa Çocuk Festivali’ne katkı koymaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Festival hakkında bilgi veren Arter, festival çerçevesinde bu yıl ilk kez liselerarası ses yarışması yapılacağını söyledi.

Mağusa Kültür Derneği Başkanı Dudu Cumaoğulları da, festivalin bu yıl 26. düzenlendiğini hatırlatarak, festival çerçevesinde birbirinden renkli etkinlikler yapılacağını dile getirdi.Cumaoğulları, dopdolu programın ardından festivalin her yıl olduğu gibi 1 Haziran Dünya Çocuk Günü’nde sona ereceğini belirterek, açıklamasının sonunda son günlerde yaşanan çocuk istismarlarını da şiddetle kınadı.

Festival bünyesinde yapılacak olan Liselerarası Ses Yarışması Juri Başkan Tolga Ruhi, yarışmanın gençlerin yeteneklerini açığa çıkarmaya bir fırsat olacağını söyledi.

Mağusa Kültür Derneği Sekreteri Sermin İyican da, festival programı hakkında bilgi verdi.

23/02/2018 16:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Gazimağusa Çocuk Festivali
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.