Gazimağusa Posta Şubesi’ndeki Grev Sürüyor

ads ads ads ads
25/11/2015

ads
Gazimağusa Posta Şubesi’ndeki Grev Sürüyor

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ile Kıbrıs Türk Kamu Çalışanları Sendikası’nın (Kamu-Sen), Gazimağusa Posta Şubesi’ndeki grevi bugün de sürüyor.

Gazimağusa Posta Şubesi’ndeki sorunlara yeniden dikkat çekmek amacıyla dün 09.30-15.30 saatleri arasında grev yapan iki sendika bugün de tam gün grev gerçekleştiriyor.

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan TAK Muhabirine yaptığı açıklamada, kamu hizmetlerinin aksamasına neden olduğu için uzun zamandır eylem ve grev yapmamak için direndiklerini, ancak hükümetin duyarsızlığının devam etmesi ve yanlış istihdam politikası nedeniyle çalışanların sıkıntı yaşadığını, bu doğrultuda iki gün grev kararı aldıklarını belirtti.

Bugün saat 15.00’te Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir araya geleceklerini kaydeden Kaptan, “Ümit ederim hükümet gereken duyarlığı göstererek gerekli adımları atar bizi de süresiz grev dahil eylem yapmak zorunda bırakmaz” dedi.

Kamu-Sen Başkanı Mehmet Özkardaş, da dün yaptığı açıklamada, personel eksikliğinin tüm iyi niyetli girişimlere rağmen giderilmediğini, hizmet verilen binanın da yetersiz olduğunu, tüm bu sıkıntılar karşısında personelin çareyi grev yapmakta bulduğunu belirtmişti..

Özkardaş, ayrıca sorunlar giderilmediği takdirde 30 Kasım’dan itibaren Gazimağusa Posta Şubesi’nde süresiz grev uyarısında bulunmuştu. 

25/11/2015 11:26
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.