Gelinlik altına pantolon giyme trendi başladı

ads ads ads ads
13/07/2016

ads
Gelinlik altına pantolon giyme trendi başladı

Klasik gelinlikler ve nedimelerin giydiği birbirinin aynısı üniforma kıyafet geleneği yıkılıyor. Artık gelinler gelinlik altına pantolonu, nedimeler de kendilerini rahat hissetikleri kıyafetleri tercih ediyor.

Klasik gelinlik ve birbirinin aynısı nedime kıyafeti geleneği yıkılıyor. Şimdi düğünlerde yükselen trend, gelinlik altına pantolon giyme şeklinde kendini gösteriyor.

Londra ve Paris’te stilist olarak çalışan güzellik ve moda editörü Rebecca Caratti, düğününde geleneksel bir gelinlik yerine gelinliği andıran uzun bir dantel bluzun altına beyaz pantolon giymeyi tercih etti.

Ünlü stil yaratıcısının, McQueen imzalı dantel gelinlik altına pantolondan oluşan kıyafeti, yükselen bir trendin yansıması olarak yorumlandı.

Artan sayıda gelin ve nedime, geleneksel gelinlik yerine gelinlik altına pantolon stilini tercih ediyor.

Bu trendin uygulayıcılarından yeni evli Lisa Cameron, Daily Mail’e yaptığı açıklamada, pantolon giyen bir kadının sade bir seksilik ve zarafet taşıdığına inandığını söyledi. Bu nedenle kendisi geleneksel gelinlik tercih etse de nedimelerinden ikisinin klasik nedime elbisesi yerine beyaz pantolon giymeyi tercih ettiğini anlattı.

“Gücümü ve kendime güvenimi yansıtmak istediğimde yüksek belli, uzun pantolon işe yarıyor” diyen Cameron, “Bu neden düğünde de olmasın?” diye düşünerek farklı bir uygulamaya imza attığını söyledi.

İşte bu nedenle 26 yaşındaki Cameron, 28 yaşındaki eşi Angus ile 22 Nisan’da evlendiğinde dört nedimesinden ikisi beyaz pantolon giymeyi tercih etti.

“Hiçbir zaman geleneksel gelinliğin hayranı olmadım” diyen Cameron, klişe düğün görünümünü değiştirmek istediğini söyledi. Nedimeleri için kıyafet belirlerken kadınların kendilerini rahat hissettikleri kıyafetlerle gelmelerini tercih ettiğini ifade etti.

“Artık üniforma kıyafet geleneği bitti. Kadınlar şaşırtıcı ve kendilerini rahat hissettikleri kıyafetleri tercih ediyor” dedi. 

13/07/2016 14:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: pantolon gelinlik, Gelinlik, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.