Genç kadın aşk acısından 148. kattan atlayarak intihar etti

ads ads ads ads
19/05/2015

ads
Genç kadın aşk acısından 148. kattan atlayarak intihar etti

Dubai’de bir kadın kendisinin işadamı sevgilisinin terk etmesinin ardından dünyanın en yüksek gökdeleninden atlayarak intihar etti. 39 yaşında olan Laura Vanessa Nunes adlı kadın kendisini iş adamı sevgilisinin terk etmesinin ardından dünyadaki en yüksek gökdelen olan 830 metre yüksekliğ sahip Burj Khalifa adlı gökdelenin 148. katından boşluğa bıraktı.

Dubai’de bir kadın kendisinin işadamı sevgilisinin terk etmesinin ardından dünyanın en yüksek gökdeleninden atlayarak intihar etti.

39 yaşında olan Laura Vanessa Nunes adlı kadın kendisini iş adamı sevgilisinin terk etmesinin ardından dünyadaki en yüksek gökdelen olan 830 metre yüksekliğ sahip Burj Khalifa adlı gökdelenin 148. katından boşluğa bıraktı. Bu katta bulunan bir restoranın hemen yan tarafında bulunan gözlem platformundaki panellerden birini açarak oradan dışarı çıktığı belirtildi. Atladığı 148. kat ise tam 550 metre yükseklikte. Talihsiz kadının parçalanmış vücut parçalarına ise gökdelenin 3. Katında yer alan Amal adlı restoranın terasında rastlandı.

İntihar eden Vanessa Nunes’ın daha önce de 2014 yılı Kasım ayında intihar girişiminde bulunduğu belirtildi. 

19/05/2015 09:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: dubai, kadın, intihar
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.