Genç kıza tecavüz iddiası

ads ads ads ads
22/10/2016

ads
Genç kıza tecavüz iddiası

Eylül ayı içerisinde kendisini evine götüreceği gerekçesiyle arabasına aldığı 22 yaşındaki Ç.Ş’ye tecavüz etmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla 49 yaşındaki İ.K. tutuklandı, mahkemeye çıkarılarak aleyhinde 3 gün tutukluluk emri alındı

Didem MENTEŞ-YENİDÜZEN

Eylül ayı içerisinde kendisini evine götüreceği gerekçesiyle arabasına aldığı 22 yaşındaki Ç.Ş’ye tecavüz etmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla 49 yaşındaki İ.K. tutuklandı. Olaydan sonra Türkiye’ye giden Ç.Ş, bir ay sonra polise şikayet etmesi üzerine tutuklanan zanlı İ.K. dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Kıdemli Yargıcı Tacan Reynar huzurunda görüşülen tahkikat duruşmasında, iddia makamında Başsavcılık adına davada Savcı Aysın Bilgin ve zanlı şahsen mahkemede hazır bulundu.

“Irzına geçmeye çalıştı”

Savcı Bilgin, meseleyle ilgili olarak tahkikat memuru Mehmet Kanteper’i mahkemeye tanık olarak dinletti. Kanteper, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı.

Kanteper, 2016 Eylül ayı içerisinde Haspolat- Taşkent çevre yolu üzerinde 22 yaşındaki Ç.Ş’yi evine götüreceği gerekçesiyle yolda ağaçlık bir alanda durduğunu ve temas etmeye çalıştığı sırada, müştekini kaçamaya çalışırken giymekte olduğu giysiyi çıkartarak ırzına geçmeye çalıştığını söyledi. Söz konusu meseleden sonra müşteki Ç.Ş’nin Türkiye’ye gittiğini, 3 gün önce geri geldikten sonra zanlı İ.K’den şikayetçi olduğunu aktaran Kanteper, bunun üzerine soruşturma başlatıldığını kaydetti.

Haberin tamamını okumak için tıklayınız

22/10/2016 10:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tecavüz, mahkeme, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.