Gençlere, böyle mi örnek olacaksınız?

ads ads ads ads
27/06/2016

ads
Gençlere, böyle mi örnek olacaksınız?

YENİCAMİ ANTRENÖRÜ DARP EDİLDİ: Gönyeli Stadı’nda başkentin iki güzide kulübünün U15 takımlarının karşı karşıya geldiği mücadelede sevinen taraf Yenicami olurken karşılaşma sonunda ise elde edilen bilgilere göre GAÜ Çetinkaya Takımı Antrenörü ve aynı zamanda Atletizm Federasyonu Başkanı olan Bilbay Geceyatmaz ile GAÜ Çetinkaya yöneticilerinden Süleyman Yemen’in, Yenicami Antrenörü Burcan Cantaş’a darp girişiminde bulunduğu belirtildi

CANTAŞ, RAPOR İLE POLİSE ŞİKAYETTE BULUNDU: Takım otobüsüne bineceği esnada saldırıya uğradığı açıklanan Cantaş’ın olay sonrasında ise burnunda, elmacık kemiklerinde ve yüzünün çeşitli bölgelerinde ciddi hasar oluştuğu bildirildi. Aldığı darbeler sonucu burnu patlayan genç antrenörün apar topar hastaneye gitmek zorunda kaldığı ve hastaneden darp raporu alarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne şikayette bulunduğu da ifade edildi.

U15 HOCASI'DA DARP EDİLDİ

Sosyal Medya'da ise GAÜ Çetinkaya Takımı Antrenörü ve aynı zamanda Atletizm Federasyonu Başkanı olan Bilbay Geceyatmaz'ın darp fotoğrafları yayınlandı.

Okan KARADEMİR/HAVADİS

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize dilen U15 Ligi yarı finalinde önceki gün Yenicami’nin, GAÜ Çetinkaya’yı 2-0 yenerek finale yükseldiği maçın ardından yaşananlar bir kez daha futbola gölge düşürdü.

Gönyeli Stadı’nda başkentin iki güzide kulübünün U15 takımlarının karşıya geldiği mücadelede sevinen taraf Yenicami olurken karşılaşma sonunda ise GAÜ Çetinkaya teknik ekibi ve yöneticilerinin Yenicami antrenörüne darp girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Yaşanan bu olay sonrasında, Süper Lig’in son haftasında Şht. Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan Yenicami-GAÜ Çetinkaya maçında siyah beyazlıların, sarı kırmızılıları yenerek şampiyonluktan ettikleri karşılaşmanın ardından yaşanan kötü olayları akıllara getirdi.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, U15 Ligi yarı finalinde önceki gün oynanan maçın ardından Yenicami takımı sahadan ayrılmak üzere otobüse giderken, GAÜ Çetinkaya Takımı Antrenörü ve aynı zamanda Atletizm Federasyonu Başkanı olan Bilbay Geceyatmaz ile GAÜ Çetinkaya yöneticilerinden Süleyman Yemen’in, Yenicami Antrenörü Burcan Cantaş’a saldırdığı belirtildi.

Otobüse binerken saldırıya uğradığı açıklanan Cantaş’ın olay sonrasında burnunda, elmacık kemiklerinde ve yüzünün çeşitli bölgelerinde ciddi hasar oluştuğu aktarıldı.

Aldığı darbeler sonucu burnu patlayan genç antrenörün apar topar hastaneye gitmek zorunda kaldığı ve hastaneden darp raporu alarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne şikayette bulunduğu da bildirildi.

Öte yandan Yenicami yönetiminin olayla alakalı çok üzgün ve tepkili olduğu öğrenilirken ilerleyen günlerde yönetimin konuyla ilgili bir basın açıklaması yapması bekleniyor. 

GAÜ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Sosyal Medya'da ise GAÜ Çetinkaya Takımı Antrenörü ve aynı zamanda Atletizm Federasyonu Başkanı olan Bilbay Geceyatmaz'ın darp fotoğrafları yayınlandı, yasal haklarımız saklıdır denildi

27/06/2016 15:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yenicami, darp, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.