Girne Belediyesi Öykü Yarışması Sonuçları Açıklandı

ads ads ads ads
17/05/2016

ads
Girne Belediyesi Öykü Yarışması Sonuçları Açıklandı

Girne Belediyesi’nin düzenlediği “Hayalimdeki Girne” konulu öykü yarışmasının sonuçları belli oldu.

Dereceye girenlere ödülleri 25 Mayıs Çarşamba günü saat 18:00’de Leymosun Kültür Evi’nde törenle verilecek.

Birincilere 500, ikincilere 400, üçüncülere 300 TL ödül verilecek.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, ödül alanlar şöyle:

1. Kategori (9-10-11 yaş grubu) Birinci Ecem Başaraner (Lapta İlkokulu), ikinci Şanel Çelik (Karaoğlanoğlu İlkokulu), üçüncü Tülin Kartal (Karaoğlanoğlu İlkokulu);

II. Kategori (12-13-14 yaş grubu) Birinci Nil Sena Kocaoğlu (English School of Kyrenia), ikinci Deniz Ömer (English School of Kyrenia), üçüncü Zarif Alioğlu (Şht. Hüseyin Ruso);

III. Kategori (15-16-17 yaş grubu) Birinci Darem Kadiroğulları (English School of Kyrenia), ikinci Azra Say Ötün (English School of Kyrenia), üçüncü Salih Çanlar ( 19 Mayıs TMK)

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü konuyla ilgili açıklamasında, hayallerindeki kenti kaleme alan çocuk ve gençleri tebrik etti. Güngördü, öğrencilere düşünce ve gözlemlerini kaleme aldıkları ve daha güzel bir kent için ortak akla katıldıkları, öğretmen ve velilere de onları yazmaya teşvik ettiği için teşekkür etti.

Güngördü, “Düşünen, eleştiren, sorgulayan bireylerin yaşanabilir bir çevre, barış içinde bir dünya ve sevgi dolu bir insanlığa katkısı büyük olacaktır” dedi.

Öykü yarışması jürisinde Fatoş Avcısoyu Ruso (Şair- Eğitimci), Ceyhan Özyıldız (Öykü yazarı-Fotoğraf sanatçısı), Mehmet Kansu (Eğitimci-Şair-Öykü yazarı), Dervişe Güneyyeli Kutlu ( Öykü yazarı-Şair), İsmihan Yorgancı (Oyun yazarı- Dramaturg), Misli Kadıoğlu (Girne Belediyesi Basın) yer aldı. 

17/05/2016 16:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: girne, öykü yarışması
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.