Girne The Cacao’da % 50 indirim avantajı

ads ads ads ads
08/12/2013

ads
Girne The Cacao’da % 50 indirim avantajı

Girne The Cacao-Gnctrkcll marka işbirliğinde gençlere tüm yiyecek ve içecekler ‘yarı fiyatına’ sunuluyor. Gnctrkcll’liler, SFR4 yazıp 2222’ye SMS göndererek kampanyadan yararlanabiliyor



Kıbrıs’ın en büyük gençlik kulübü GNCTRKCLL, gençlere yönelik avantajlarına Girne’deki marka işbirliği ile bir yenisini ekledi.

Girne The Cacao - Gnctrkcll marka işbirliğinde gençlere tüm yiyecek ve içecekler yıl sonuna kadar %50 indirimle sunuluyor.

Kampanya gençler tarafından kısa sürede yoğun talep gördü.

SFR4 yazıp 2222’ye SMS gönderen GNCTRKCLL üyesi faturalı ya da faturasız tüm gençlerin kampanyadan faydalanabileceği açıklandı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’den yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Girne The Cacao’da Kıbrıs’ın en büyük gençlik kulübü olan Gnctrkcll tarafından gençlere özel sunulan %50 indirim avantajı kısa sürede gençler tarafından yoğun talep gördü.Gnctrkcll tarifesinde olan faturalı veya faturasız tüm gençlerin bu avantajdan kolaylıkla yararlanabiliyorlar!Gençler, cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne SFR4 yazıp 2222’ye sms atarak aldıkları şifre ile Girne The Cacao’da tüm yiyecek ve içecekleri yarı fiyatına alabiliyorlar.”

 

08/12/2013 19:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: girne, cacao, turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.