Girne'de çalıntı kredi kartı operasyonu!

ads ads ads ads
24/08/2016

ads
Girne'de çalıntı kredi kartı operasyonu!

GİRNE’DE ÇALINTI KREDİ KARTLARINDAN 88 BİN 550 TL ÇEKİLDİ

POLİS 6 KİŞİYİ TUTUKLADI

Girne’de, çalıntı ve kayıp olan kredi kartlarından sahtekarlık yoluyla 88 bin 550 TL para çekildi. Polis, olayla ilgili 6 kişiyi tutukladı.



Polis basın bültenine göre, 6-18 Ağustos tarihleri arasında Girne’de faaliyet gösteren “Senak Gold & Diamond Ltd” isimli işyeri adına kayıtlı pos cihazından, H.G.(E-30), P.T.(K-50), V.B.(E-38), B.B.(E-34), M.Y.(E-63) ve H.A. (E-47), kendilerine ait olmayan çalıntı ve kayıp kredi kartlarının bilgilerini yasal olmayan yollardan elde edip para çekti.

Mail-order sistemi ile toplam 40 çekiliş yapıp, 7 çekilişten onay aldıktan sonra mail order formunu sahteleyip ilgili bankaya veren şahısların, toplamda 88 bin 550 TL nakit parayı sahtekarlıkla temin ettikleri tespit edildi. Bahse konu şahıslar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA KURUSIKI TABANCA VE ŞARJÖR BULUNDU

Gazimağusa’da A.G.’nin (E-30) evinde polis tarafından yapılan aramada kuru sıkı bir tabanca ve şarjörü bulunarak emare olarak alındı. A.G. tutuklandı.

ERCAN’DAN 20 BİN DOLAR ÇIKARMAYA ÇALIŞAN ŞAHSA YASAL İŞLEM

Ercan Havalimanı’nda H.Y. (E-46), tasarrufundaki 20 bin dolar ile dün KKTC’den çıkış yapmaya çalıştığı sırada tespit edildi.

10 bin Euro muadili döviz ve Türk lirasından fazla para olan 20 bin ABD dolarını yetkili makamlara beyan etmeden KKTC’den çıkış yapmak isteyen H.Y. hakkında yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

24/08/2016 16:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Girne, çalıntı kredi kartı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.