Girne'de darp ve tecavüz!

ads ads ads ads
09/10/2015

ads
Girne'de darp ve tecavüz!

Girne’de Amfi Tiyatro yakınlarında 34 yaşındaki Ukrayna uyruklu kadını ciddi şekilde döverek tecavüz ettiği iddiasıyla 17 yaşındaki M.N.A. tutuklandı. 7 Eylül Çarşamba günü saat 16.30 sıralarında meydana gelen ‘cinsel tecavüz’ ve ‘ciddi darp’ meseleleriyle ilgili olarak zanlı M.N.A. Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak teminata bağlandı.

Bahse konu şahısın, çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı ve 3 Eylül 2014’te meydana gelen Girne Tapu Dairesi’ni kundaklanma meselesiyle ilgili ‘kasit hasar’ suçundan mahkum edildiği ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

Kapalı oturum yapıldı

Zanlı M.N.A dün sabah ‘cinsel tecavüz’ ve ‘ciddi darp’ suçlarıyla bağlantılı olarak Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Ceza Davaları Yargıcı Fügen Ulutekin’in huzurunda gerçekleşen duruşma, zanlının 17 yaşında olması nedeniyle kapalı oturumda gerçekleşti.

Tecavüze uğradığı ileri sürülen kadının Girne Polis Müdürlüğü’ne yaptığı şikayet üzerine tespit edilerek tutuklanan zanlı M.N.A, Yargıç Fügen Ulutekin tarafından 3 ayı geçmemek şartıyla davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Cezaevinden yeni çıktı

Öte yandan ‘tecavüz’ suçlamasıyla tutuklanan zanlı M.N.A’nın, daha önce de birçok hırsızlık meselesine karıştığı öğrenilirken, zanlı son olarak 3 Eylül 2014’te meydana gelen Girne Tapu Dairesi’ni kundaklanması meselesinden gözaltına alınmıştı. ‘Kasti hasar’ suçundan hüküm giyerek cezaevine gönderilen M.N.A cezaevinden kısa bir süre önce tahliye olurken, şimdi ‘cinsel tecavüz’ ve ‘ciddi darp’ suçlarıyla bağlantılı olarak yeniden tutuklandı.

Yenidüzen - Didem Menteş 

09/10/2015 14:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: girne, darp, tecavüz
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.