Girne’de Mucize Kanatlar Kitap Kafe kapılarını açtı

ads ads ads ads
21/07/2017

ads
Girne’de Mucize Kanatlar Kitap Kafe kapılarını açtı

Mucize Kanatlar Kitap Kafe, Girne’de açıldı. Kapıdan içeri girince sizi en çok okunan yazarların kitaplarından ve son çıkan yayınlardan oluşan bir kitaplık karşılıyor. Kitaplığın yanında duvarda asılı olan yağlıboya tabloların göz alıcığı ise mekana ayrı bir renk katıyor.  Tablolar mekanda sadece dekor olarak bulunmuyor. Tablolardan dilediğinizi satın alabilirsiniz.  Yeni kitaplar ve tablo haricinde aynı zamanda ikinci el kitapların olduğu özel bir bölümde var.

İkinci el kitapların çoğu kafeye gelen müşterilerin bağışladığı kitaplardan oluşuyor. İkinci el kitaplardan elde edilen gelirin tümü ihtiyaçlı çocuklara bağışlanıyor.

Kafenin hediyelik eşya bölümünde ise el yapımı takılar, el örgüsü bebekler, anahtarlıklar ve el yapımı özel tasarım çantalar yer alıyor. El yapımı hediyelik eşyaların yanı sıra ev yapımı reçel, fıstık ezmesi gibi ürünlerin satışı da yapılmaktadır.

Her güne özel ev yapımı tatlı ve tuzlu ürünlerin yer aldığı kafenin arka tarafında güzel şirin bir iç bahçesi bulunuyor. Bahçede yer alan rengarenk sandalyeler bahçenin sıcak ve samimi atmosferini görenleri kendisine hayran bırakıyor.

Girne’de kitap severlerin favori mekanı olacak olan kafeye giderseniz mutlaka Mucize Kahve’yi içmelisiniz.  

Kafenin nerede olduğunu merak edenler için en kolay yol tarifiyse; Girne’de Colony Hotel karşısında, The House ile Benzin istasyonu arsındaki sokağın içinde. Sokağın başından baktığınız kapının üzerindeki turuncu tentesi ile etrafa pozitif enerji saçan kafeyi görmemeniz imkansız. Kitap okumayı seviyorsanız, huzurlu bir ortamda kitabınızı okumak istiyorsanız ya da çok özel hediye seçenekleri arıyorsanız mutlaka Mucize Kanatlar Kitap Kafe’yi ziyaret etmelisiniz.

Derya Atamer-Mavifilm  Medya

21/07/2017 18:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mucize Kanatlar Kitap Kafe
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.