GNÇTRKCLL’DEN ANTİ-SEVGİLİLER GÜNÜ

ads ads ads ads
10/02/2016

ads
GNÇTRKCLL’DEN ANTİ-SEVGİLİLER GÜNÜ

Gnçtrkcll, bu sene gençlerin Sevgililer Günü’nü kolayca atlatması için Yıldız Tilbe bir şarkı hazırladı. Reklam filminde Yıldız Tilbe, "Sevgililer Günü’nü kafaya hiç takmayın, aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdırmayın" diyor.



Gnçtrkcll, Sevgililer Günü’ne karşı açtığı Anti-Sevgililer Günü kampanyasına bu yıl da devam etti. Yapılan açıklamada, Sevgililer Günü’nde her yerde kalpli balonlar, pelüş ayıcıklar görmekten sıkılan ve bunalan gnçtrkcll’liler için ilaç gibi şarkısıyla Yıldız Tilbe ayıltacağı söylendi.



İlk defa bir markanın reklam filminde yer alan Yıldız Tilbe, bu proje için gnçtrkcll’lilere özel bir şarkı hazırladı. Daha önce bir başka sanatçı tarafından seslendirilen şarkıya, gençlerin Sevgililer Günü ile ilgili duygu ve düşüncelerini yansıtan özgün sözler yazıldı. Gençler, yepyeni bir Anti-Sevgililer Günü marşına kavuştu. Şarkı için çekilen klipte sanatçıya gnçtrkcll’liler eşlik ediyor. Hep bir ağızdan şarkının seslendirilen klipte, Yıldız Tilbe gençlere “Sevgililer Günü’nü kafaya hiç takmayın, aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdırmayın” diyor.

10/02/2016 11:05
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yıldız tilbe, genç türkcell, Gnçtrkcll, sevgililer günü
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.