Gökhan Keser: Sıla 'Survivor'a gitme' dedi!

ads ads ads ads
24/02/2015

ads
Gökhan Keser: Sıla 'Survivor'a gitme' dedi!

Yeni albümü “Bul Beni” ile ilk kez Best FM’de Yasemin Şefik’in canlı yayın konuğu olan genç şarkıcı Gökhan Keser, samimi açıklamalarda bulundu.



SURVİVOR FENA KARIŞACAK...

Survivor’a gitmem benim için çok iyi oldu. Röportajlarda, televizyon programlarında kendimi anlatıyordum. Survivor’da gördüler. Seven sevdi, sevmeyen sevmedi.

Ancak nasıl biri olduğumu gördüler.” Açıklamasını yapan Keser’e Yasemin Şefik; “Sıla ne dedi Survivor meselesine” diye sorunca;

“Açıkçası Sıla, Survivor’a gitme dedi.” Seni All Star ekibine çağırmadılar mı? Sorusuna ise; “Vallahi Acun Abi'nin ekibi ağzımı yokladı ama net sormadılar.

Benim albümle ilgilenme zamanım geldi. Survivor All Star’da bugüne kadar giden en iyi isimler var. Hepsi ne yenir, nasıl uyunur bilerek gidiyorlar.

Daha fenası birbirlerini bilerek gidiyorlar. Survivor fena karışacak!”



TV’DE YENİ BİR PROJEDE OLABİLİRİM!

Son zamanlarda televizyon camiasından birçok teklif alan Gökhan Keser, “Televizyonda bir şeyler yapacağım. Bu dizi olur, program olur.

Uygun bir projede karşılarına çıkacağım.”



KÖTÜ ADAMI OYNAMAK İSTİYORUM!

“Selena” dizisiyle ekranlarda uzun süre yer alan Gökhan Keser, “Aslında kötü adamı oynamak istiyorum. Başka bir şekilde insanların karşısına çıkmalıyım diyorum. Oyunculuk bunu gerektirir.”



ÖZEL HAYATIMA KARIŞAMAZLAR!

Aşk hayatıyla pek magazincilere yakalanmayan Gökhan Keser, “Hayatında biri var mı? Kim o barlardan çıktığın kızlar sana kimse karışmıyor mu” diye soran Yasemin Şefik’e kahkahalarla cevap verdi;

“Onlar arkadaşlarım, biri olunca saklanmıyorum ki ben. Bana ne yapımcım, ne menajerim, ne de başka biri karışamaz.

Şöyle ki özel hayatıma karışamazlar. O benim hayatım.” dedi. 

24/02/2015 15:33
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.