Google Glass projesi devam ediyor

ads ads ads ads
24/03/2015

ads
Google Glass projesi devam ediyor

Google’ın geçtiğimiz aylarda satışını sonlandırdığı Google Glass projesi halen devam ediyor.

Arama motoru Google’ın farklı bir alandaki yatırımlarından biri olan Google Glass projesi kısa bir süre önce durdurulmuştu. Şirketin yaklaşık 1500 dolara seçilmiş kişilere sattığı gözlük, arama teknolojileriyle gerçek dünyayı birleştiren bir ürün olmayı hedefliyordu.

HAZIR HALE GETİRİLİYOR

Projenin akibeti ile ilgili yeni bir bilgi ise Google üst yönetimden geldi. Firmanın İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt, yaptığı açıklama ile Google Glass’ın ölmediğini, ‘kullanıcılar için hazır hale getirildiğini’ ifade etti. Glass’ın uzun soluklu bir proje olduğunun altını çizen Schmidt, sadece bu gözlüklerin yer aldığı Explorer programını sonlandırdıklarını, ürünle ilgili bir sorun olmadığını ve çalışmaların devam ettiğini belirtti.

SONUÇLARI ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ALACAĞIZ

Wall Street Journal’a konuşan Eric Schmidt sözlerine şöyle devam etti:"Google Glass bizim için sürücüsüz araçlar kadar önemli bir proje. Sürücüsüz araçları şu an etrafımızda görmememiz onların başarısız olduğu anlamına gelmiyor. Giyilebilir teknolojiler halen geliştirme aşamasında ve sonuçlarını önümüzdeki yıllarda alacağız. 

24/03/2015 16:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Google Glass
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.