Google Pixel 2’den Üzücü Haber

ads ads ads ads
15/10/2017

ads
Google Pixel 2’den Üzücü Haber

Google ürettiği özel akıllı telefon serisi Pixel modellerinde müşterilerine sunduğu ücretsiz Google Drive depolama hakkı, yeni modelde sınırlandırıldı.

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ikinci nesil Pixel telefonlar 2020 yılına kadar süreli sınırsız Google Drive özelliğine sahip. Google Drive sayesinde dilediğiniz resmi, videoyu yüksek kalitede yükleyebiliyordunuz. Ancak Google tarafından satılan ilk Pixel modellerinde bu süre sınırsız olarak verilmekteydi. Bu açıklamayla birlikte eski Pixel sahipleri haklarında herhangi bir değişiklik olup olmadığını merak etmeye başladı. Bu merakları gidermek üzere Google bir açıklamada bulundu.

Yeni Nesil Pixel Modellerine Drive Sürprizi

Dev firma daha önceki müşterilerine olan sözünü tutarak birinci nesil Pixel telefon sahiplerinin ömür boyu Google Drive hakkını saklayacak fakat Pixel 2 ve Pixel 2 XL kullanıcıları bu hakkı 2020 yılına kadar kullanabilecek. 2020 yılına kadar yedeklediğiniz tüm verileri ömür boyunca kullanabileceksiniz. Kısacası 2020 yılından sonra yükleme hakkınız olmayacak fakat yüklediğiniz verilere erişebileceksiniz. Tabi ki müşterilerin bu yedeklemeleri yüksek kalitede yapması gerekmektedir. Orijinal kaliteyle yüklenecek fotoğraflar için Google ek ücret talep etmektedir.

15/10/2017 17:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Google Pixel 2
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.