Gülüşe ‘dijital’ ayar

ads ads ads ads
24/12/2014

ads
Gülüşe ‘dijital’ ayar

Diş Hekimi Aslı Ercanlı'ya göre, dijital gülme tasarımıyla gülme hattındaki sorunları gidermek ve güzel bir gülüşe sahip olmak mümkün.

Gülüş problemlerinin özgüveni sarstığını söyleyen Diş Hekimi Aslı Ercanlı, gülme hattındaki sorunların dijital gülme tasarımı ile giderilebileceğini söylüyor. Ercanlı, dijital gülüş tasarımını "restoratif diş hekimliğinde sürpriz sonuçları ortadan kaldıran ve hastanın tedavi sürecine katılmasını sağlayan bir yöntem" olarak tanımlıyor.

Ercanlı, dijital gülüş tasarımında dişlere odaklanmak yerine hastanın yüz şeklinin, çene yapısınon, dudaklarının, dişlerin pozisyonunun ve modellerinin göz önüne alındığını belirtiyor.

Tedavinin, hastanın başlangıç fotoğrafları çok iyi analiz edilerek, profesyonel kamera ve flaşlar kullanılarak, hasta konuşurken ve gülerken kayıt yapılarak planlandığını belirten Ercanlı, “Hastanın sorunu net bir şekilde belirleniyor. Bu sayede hastanın memnuniyeti doğrultusunda başarı sağlanıyor. Pek çok hasta ağzını kapatarak gülüyor ve sorunun ne olduğunu tam olarak adlandıramıyor. Sadece 'gülüşümü beğenmiyorum' diyor. Burada hekime düşen, önce sorunu tam olarak analiz etmek ve hastayı en çok mutlu edecek sonuca varmaktır” diyor.

 

24/12/2014 10:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: sağlık, gülüş, dijital, ayar, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SAĞLIK

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.