Güncel Kampanya Haberleri

ads ads ads ads
19/11/2017

ads
Güncel Kampanya Haberleri

Günümüzde ucuz alışveriş yapmak isteyenler, uygun kredi çekmek veya en uygun fiyata uçak bileti almak gibi daha birçok alanda, kampanyaları takip ediyorlar. Site kullanıcıların her türden ihtiyaçları için aradıkları kampanyalara kolay ulaşabilmeleri için, güncel kampanyaları bir araya getirmiş. İstenilen kampanya karşılaştırmalı olarak ve kolayca bulunabiliyor.

Kampanya Çeşitleri

Sitenin ana sayfasında ülkemizde bulunan bütün bankaların kampanyaları ( özellikle kredi kartları ile ilgili olanlar ), büyük marketlerin yaptığı indirim ve promosyonlar, kozmetik firmalarının özel kampanyaları, akaryakıt alımı, beyaz eşya ve giyimle ilgili fırsatlar ve en uygun uçak biletleri bulunuyor. Site arama motoruyla da kampanya bulma süresini kısaltıyor. Örnek olarak, Toyota kampanya yazdığınızda, bu araçla ilgili tüm kampanyalara ulaşabiliyorsunuz. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone GSM firmalarının, müşterilerine ve yeni müşteri olacaklara özel olarak uyguladıkları fırsatları da sitede bulunuyor. Kullanıcı firmalara gitmeden ön hazırlığını yapmış oluyor ve daha rahat karar veriyor.

E- Ticaret

Site ayrıca internet üzerinden alışveriş yapmak isteyenlere de en popüler online satış sitelerinden, sahibinden.com, morhipo.com, hepsiburada.com, n11.com gibi firmaların uyguladıkları kampanyaları yayınlayarak, kullanıcılara daha uygun tercih imkanları sunuyor.

Diğer Konular

Sitede güncel yazılar başlığı altında, E-Devlet şifresinin alınması, evde bakım hizmeti ve askerlik sorgulaması gibi, sıklıkla karşılaşılan problemler ile ilgili açıklamalara da ulaşılabiliyor. Bankaların çalışma saatlerinden güncel hava durumuna kadar birçok faydalı bilgi de sitede yer alıyor. Site tüm sosyal medya çeşitlerini de kullanıyor. Bütün bu erişimler ve aramalar hiçbir kimlik bilgisi verilmeden yapılıyor. Yapılan tüm işlemler ücretsiz olarak gerçekleşiyor ve kesinlikle ürün satışı yapılmıyor. Sitedeki firmalara girildiğinde oluşan veriler, hiçbir firma tarafından kayıt altına alınamıyor ve reklam amaçlı da olsa kullanılamıyor.

19/11/2017 15:51
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kampanyalarımız
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.