Güneşköy’de utandıran manzara

ads ads ads ads
13/09/2017

ads
Güneşköy’de utandıran manzara

İKİNCİ GÜNGÖR YARATILIYOR: Güneşköy ile Yayla arasında kalan denize yakın bölge adeta ikinci bir Güngör Çöplüğü’nü andırıyor. Kendini bilmez vatandaşlar tarafından moloz ve evsel atık atılarak oluşturulan çöplük alan belirli aralıklarla yakılıyor. Vatandaş ise yetkililerden çözüm bekliyor

Gürsel KARAGÖZLÜ

Güneşköy ile Yayla arasında kalan denize yakın bölgelerde kendini bilmez vatandaşlar tarafından çöplükler oluşturuluyor.

Gaminiler bölgesi olarak bilinen bölgedeki birçok boş araziye dökülen molozlar ve evsel atıklar çevreyi tahrip ediyor. Dökülen bu molozların yanı sıra eski tuvalet klozeti, tuğlalar, plastik ve çeşitli çöpler bazı kişiler tarafından yakılarak imha ediliyor. Yangın nedeniyle çevre bölgeler kötü kokulara maruz kalıyor.

Sağlığı tehdit eden çöplerden vatandaşlar, “Burası ikinci bir Güngör Çöplüğü’ne dönüşmek üzere. Yetkililer bu soruna çözüm bulsunlar” dedi.

Vatandaşlar, ülkenin en büyük sorunları arasında yer alan çevre konusunda Cumhurbaşkanlığı tarafından yürütülen “Temiz Düşün” Çevre Temizliği kampanyasının sadece ana yolları kapsadığını kaydederek şikayetlerini iletti.

13/09/2017 09:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Güneşköy
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.