Güney'deki Aile Trajedisi'nin Perde Arkası

ads ads ads ads
29/08/2014

ads
Güney'deki Aile Trajedisi'nin Perde Arkası

Eski eşini çocuklarının önünde öldürüp iki kişiyi de yaraladıktan sonra intihar eden Hristos Eleftheriu’nun, üç kez Lefkoşa Rum Genel Hastanesi Psikiyatri bölümünde yataklı tedavi gördüğü, bu nedenle RMMO’nun kendisine zimmet ettiği G-3 tüfeğini geri aldığı haber verildi.

Fileleftheros’un haberine göre önceki gün Larnaka’nın “Korno” köyünde yaşanan yeni aile dramının perde arkasına yer verdi.

Habere göre son psikiyatri tedavisinin ardından hastane yetkililerinin RMMO’ya haber vermesi üzerine, terhis edildikten sonra kendisine zimmet edilen G-3 tipi askeri tüfek RMMO tarafından geri alındı. Ancak Rum polisi Eleftheriu’nun tasarrufundaki av tüfeğini almadı. Eleftheriu’nun eski eşinin daha önce defalarca polise şikayette bulunduğuna da dikkat çekildi.

Gazete “Korno”da cereyan eden trajedi için artık “benzeri görülmemiş” ifadesi kullanılamayacağına işaret ederek “Aslında Kıbrıs’ta aile içi cinayetler alışılmadık vukuatlar değil. Yılda ortalama iki aile içi cinayet işleniyor” diye yazdı.

Aile içi şiddet vakası sayılarının her yıl daha da artmasının kaygı yaratmakta olduğuna işaret eden gazete 2010-2012 döneminde toplam 7 aile içi cinayet vakası kaydedildiğini, 2012’de işlenen toplam 19 cinayetten 3’ünün aile içi cinayet olduğunu belirtti. TAK

29/08/2014 15:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: güney kıbrıs, cinayet
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.