Günün Değişiği, Fişi dövme yaptırdı

ads ads ads ads
28/03/2014

ads
Günün Değişiği, Fişi dövme yaptırdı

Bu kadarına da pes… Norveç’te yaşan Stian Ytterdahl isimli 18 yaşındaki genç önce pazartesi günü McDonlads’a giderek yemek yedi. Daha sonrada yediği yemeğin fişini koluna dövme yaptırdı. Söz konusu dövme yurt dışında bir Twitter fenomeni haline de geldi.

Ytterdahl dövmeyi neden yaptırdığı sorusuna ise, “Arkadaşım beni kızlara karşı çok çekingen olmakla suçluyordu ve beni bu dövmeyle cezalandırdı” dedi. Arkadaşı Ytterdahl’a bir Barbie bebek, yemek fişi veya kendisinin arkadan çıplak görüntüsünü dövme yaptırma seçeneklerini sunmuş. Genç Stian ise yemek fişini seçmiş.

'SAĞDIK BİR MÜŞTERİYMİŞ'

Dövmesiyle ilgili olarak Norway's RB News’a konuşan Stian, “Şu an yaşayan bir reklam panosu gibiyim. Belki 50 veya 60 yaşıma geldiğimde bu dövme çok eğlenceli gelmeyebilir fakat bu benim seçimim” dedi. Dövmeyi yapan kişi ise, “Bugüne kadar benden istenen en garip dövmeydi” açıklamasını yaptı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan McDonalds Norveç ise, “Dövmeyle bir ilgimiz yok. Ama Ytterdahl sağdık bir müşterimizmiş” yorumunu yaptı.

İşte yemek fişinin dövme olmuş hali...

28/03/2014 11:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: 18 yaş, dövme, genç, kızlar, McDonald’s, sanatçı
MANŞETLER

HK ABSÜRD

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.