Güvenlik kamerasına yakalandı

ads ads ads ads
12/10/2017

ads
Güvenlik kamerasına yakalandı

Garson olarak çalıştığı otelin spasında de müşterinin soyunma odasında dolaba astığı pantolon cebinden 700 ABD Doları çalan Kırgızistan’lı Pakhrıdın Uulu yakalandı

Havadis/Devrim DEMİR

Girne-Çatalköy’de bir otelde garson olarak çalışan Kırgızistan uyruklu Pakhrıdın Uulu, otelin spa bölümüne gelen müşterinin soyunma odasına bıraktığı pantolonun cebinden parasını çaldı. Müşterinin dolaba astığı pantolon cebinden 700 dolar çalan zanlı kamera görüntüleri sayesinde tespit edildi. Çalıştığı otelde tespit edilerek gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Suçunu kabul etti

Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Çatalköy’de faaliyet gösteren bir otelde çalışan zanlının, 8 Ekim saat 14.20-16.40 sıralarında otelin spa bölümünde erkek soyunma odasında A.S.A isimli müşterinin dolaba koyduğu pantolonun cebinde bulunan 700 dolar parayı çaldığını söyledi.

Polis, 10 Ekim tarihinde yapılan soruşturma kapsamında güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini, zanlının soyunma odasına girip çıktığını tespit ettiklerini açıkladı.

Zanlının 10 Ekim tarihinde otelde tespit edilerek gözaltına alındığını kaydeden polis, zanlının gönüllü ifade verip 700 dolar parayı çaldığını ve borcuna karşılık bir arkadaşına verdiğini itiraf ettiğini belirtti.

Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, çalınan paranın akıbetinin araştırılacağını ifade eden polis, zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

12/10/2017 09:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pakhrıdın Uulu, hırsızlık, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.