Hadise: Büyüklerimize sesleniyorum idam gelsin!

Sevgililer Günü kapsamında Cumartesi akşamı Kıbrıs Nuh'un Gemisi Otel'de konser veren Hadise, çocuklara uygulanan taciz ve tecavüz olaylarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

ads ads ads ads
18/02/2018

ads
Hadise: Büyüklerimize sesleniyorum idam gelsin!

Sahne öncesi basının karşısına çıkan Hadise, ilk defa soru almadan konuya kendisi girdi. Hadise: “Son bir kaç gündür okuduğumuz tecavüz olaylarından dolayı moralim çok bozuk. O yüzden bu akşam röportaj yapmak istemiyorum. Bu konu hakkında büyüklerimize, sayın Cumhurbaşkanımıza, Adalet Bakanımıza seslenmek istiyorum” dedi.

İdamın geri gelmesini istediğini söyleyen Hadise: “3.5 yaşında bir bebeğe tecavüz edenler yaşamasın! İdam geri dönsün istiyorum ve bunu çok içten söylüyorum!” dedi. Gözyaşlarına hakim olamayan Hadise sözlerine: “Sahneye çıkmadan önce duygusallaşmak hoşuma gitmiyor ama içim parçalanıyor. Buradan herkese sesleniyorum. Bu sosyal medya mesajları ile sınırlı kalmamalı. Hep derler babalar çocuklarına sahip çıkar. Erkekler kadınlarına sahip çıkar. Eğer çıkamıyorlarsa bizlere büyüklerimiz sahip çıksın!” sözleriyle devam etti

18/02/2018 11:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hadise, otel, açılış, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.