Hadise, Oynayacağı Reklam Filminden 2 Milyon TL Alacak

ads ads ads ads
18/03/2017

ads
Hadise, Oynayacağı Reklam Filminden 2 Milyon TL Alacak

Ünlü şarkıcı Hadise, bir ayakkabı markasının reklam filmi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Hadise, bu reklamdan tamı tamına 2 milyon TL alacak.

Birçok firmanın marka yüzü olan ünlü şarkıcı Hadise, bu defa bir ayakkabı markası için kamera karşısına geçecek. Ünlü şarkıcının reklamdan kazanacağı para ise dudak uçuklattı. Hadise tamı tamına 2 milyon TL alacak.

ŞARKICILIKTAN ÇOK REKLAMLARDAN PARA KAZANIYOR

Şarkıcılığının yanı sıra 'O Ses Türkiye' programında jüri üyeliği yapan ve son yıllarda oynadığı feklam filmleriyle dikkat çeken Hadise'nin bir ayakkabı markası ile el sıkıştığı iddia edildi.

TAVUK REKLAMINDAN 1.5 MİLYON TL ALMIŞTI

Son olarak oynadığı tavuk reklamından 1.5 milyon aldığı konuşulan şarkıcının, bu kez ayakkabı mağazalar zincirinin yüzü olacağı öğrenildi.

REKLAMLARDAN TOPLAMDA 5 MİLYON TL KAZANDI

 

Uzun süredir görüşmeler yapan Hadise ve firmanın sonunda 2 milyon TL'ye anlaştığı söyleniyor. Çekimler için önümüzdeki günlerde kamera karşısına geçmeye hazırlanan şarkıcının oynadığı reklam filmi, nisan ayında ekrana gelecek. Hadise'nin son dönemde reklam yüzü olduğu firmalardan toplam 5 milyon TL aldığı iddia edildi.

18/03/2017 09:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hadise, reklam
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.