Hadise'den Murat Boz'a flaş teklif!

ads ads ads ads
13/09/2016

ads
Hadise'den Murat Boz'a flaş teklif!

Hadise, modacılık ve işletmecilikten sonra şimdi de gözünü sinemaya dikti. Güzel popçu senaryosunu yazdığı filmin başrol teklifini Murat Boz’a götürdü.

Şarkıcılığın yanı sıra geçtiğimiz yıl bir hazır giyim markası için tasarladığı koleksiyonla moda sektörüne de adım atan Hadise, bu sene ablasının Bodrum'da açtığı 'La Plaj' adlı mekanla işletmecilik vasfını da unvanlarının arasına eklemişti.

Bir koltukta birden fazla karpuz taşıyan güzel şarkıcı, şimdi de sinema sektörüne göz kırpıyor. Konserleri, tasarladığı koleksiyonu ve reklamlarıyla yüklü bir kazanç sağlayan güzel şarkıcı, böylece yeni bir kazanç kapısı daha buldu.Bir sinema filminin senaryosunu yazan Hadise, başrol için Murat Boz'un kapısını çaldı.

İlk olarak Büşra Pekin'le rol aldığı 'Hadi İnşallah' adlı filmle sinemayla tanışan popçu, geçtiğimiz yıl da sevgilisi Aslı Enver ve Burak Özçivit'in yer aldığı 'Kardeşim Benim'le sektöre iyiden iyiye ısındı.Üçüncü filmi olan 'Dönerse Senindir' için de geçtiğimiz aylarda kamera karşısına geçen Boz'un yakın dostu Hadise'nin teklifine sıcak baktığı iddia edildi. 

13/09/2016 10:04
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hadise, murat boz
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.