Hadise’den Murat Boz’a, ''Ona Zarar Gelsin İstemem''

ads ads ads ads
10/12/2016

ads
Hadise’den Murat Boz’a, ''Ona Zarar Gelsin İstemem''

Aslı Enver ile birlikte olan Murat Boz’un ismi magazin sayfalarında özellikle Hadise ile sık sık anılmıştı. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Hadise, duruma tepki gösterdi. Hadise yaptığı açıklamada “Murat’a zarar gelsin istemem” dedi.

O Ses Türkiye’nin eğlenceli jürilerinden Hadise ve Murat Boz hakkında haberler çıkmaya devam ediyor. Bilindiği üzere Murat Boz ve Hadise’nin arasındaki samimiyet magazin sayfalarına konu olmuştu. Yapılan haberlerde ikilinin arasındaki samimiyetin ileri seviye olabileceği belirtilmişti. Öte yandan Kardeşim Benim filminde birlikte oynadığı Aslı Enver ile sevgili olan Murat Boz, konu ile ilgili açıklamalarda bulunmamıştı. Murat’ın bu tavrı onun da kabullendiği şeklinde yorumlanmıştı. Öte yandan magazin sayfalarında Aslı Enver’in, Murat ile Hadise arasındaki samimiyetten rahatsız olduğu belirtilmişti. Hadise konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

“MURAT’A ZARAR GELSİN İSTEMİYORUM”

Daha önce de Murat Boz ile ilgili basına demeçler veren Hadise, sorunun tekrar sorulması üzerine tepki gösterdi. Raffles Hotel’deki etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Hadise, “2017 yılında bir albüm çıkarmayı düşünüyorum. Şu anda onun hazırlıklarına devam ediyoruz. Uzun süredir Murat Boz ile ilgili sorular soruyorsunuz. Kendisi ile arkadaşlığımız maziye dayanıyor. Aslı Enver ve Murat Boz benim çok yakın arkadaşlarım. Bu konu gerçekten çok uzadı. Biliyorum bu tür haberleri yapmayı siz de seviyorsunuz, ancak böyle bir durum söz konusu olamaz. İlerde hayatıma biri girse ona da “Murat’ı kıskanıyor” diye haber yaparsınız. Murat benim en yakın arkadaşlarımdandır, ona bir zarar gelmesini istemiyorum” dedi.

10/12/2016 11:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hadise, murat boz
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.