Haftalık Burç Yorumları ( 2-8 MAYIS )

ads ads ads ads
02/05/2016

ads
Haftalık Burç Yorumları ( 2-8 MAYIS )

KOÇ BURCU:

Bu dönemde maddi konular üzerine daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Ancak hızlı hareket etmek pek kolay olmayabilir. Düşüncelerinizi toparlamalısınız. 3’ü civarında kontrol edemediğiniz durumlar ve fedakarlıklar gündeme gelebilir. Ancak iş hayatına yönelik yeni imkanlar da belirebilir. 6’sında gerçekleşecek yeniay özellikle birikimlerinizi daha iyi değerlendirmek adına farklı alternatifler getirebilir. Başkalarında destek bulmakta zorlanmayacaksınız. Uzaklarla ilgili işler, medyaya yönelik konular sabırlı olmayı gerektiriyor.

BOĞA BURCU:

Bu dönemde burcunuzda ilerleyen Güneş size yeni kararlar, başlangıçlar getiriyor. Kendinize güveniniz daha yüksek ve üç ay öncesinde başlayan değişiklikleri daha iyi farkedebiliyorsunuz. Venüs sayesinde size tatmin sağlayan imkanlar da var. 3’ü civarında arkadaşlarınız ve gruplarla ilgili konularda tamamlanmalar, bitişler söz konusu olabilir. 6 Mayıs’ta burcunuzda gerçekleşecek yeniayı iyi değerlendirmeye bakın. Bugünlerde işte ve maddi kaynaklarınızda güçlü kişilerden daha büyük destekler, kazançlar elde edebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:

Bu dönemde hazırlık aşamasında konular ve aynı zamanda tam olarak fark edemediğiniz koşullar içinde olabilirsiniz. Biliçaltınızdan gelen mesajlara daha açıksınız. 3’ü civarında işinize, sorumluluklarınıza ait bazı bitişler, tamamlanmalar dikkat çekebilir. Fedakarlıklar da söz konusu olabilir. 6’sındaki yeniay belki de kontrol edemediğiniz ya da gizli kalan durumları gündeme getirebilir. Bu dönemde parasal işler, toprağa ait konular söz konusu olabilir. Ayrıca bu dönemde evlilikte ve anlaşma içeren konularda daha sakin kalmalısınız.



YENGEÇ BURCU:


Bugünlerde gelecek yönünde özellikle parasal alanda yeni beklentiler içinde olabilirsiniz. Maddi imkanlarınızı daha iyi değerlendirebilecek koşulllar doğabilir. Ancak bir yandan da tamamlanması gereken işler, yükler var. 3’ü civarında uzaklarla ilgili işler, akademik konular, görüşlerinizle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Bakış açınızı gözden geçirebilirsiniz. 6’sında Boğa burcundaki yeniay iş hayatında ve ailevi konular içinde daha kararlı davranabileceğiniz koşullar getirmekte. Arkadaşlıklar ve gruplar da daha destekleyici.

ASLAN BURCU:

Bu dönemde gündeme gelen değişik olaylar hedeflerinizi ve işe ait konuları yakından etkilemekte. Parasal konularda elinizdeki şansı daha iyi değerlendirebileceğiniz olanaklar da var. Evlilik ya da kazanç getiren işbirlikleri olabilir. 3’ü civarında ortaklı parasal konular içinde kabullenme getiren olaylar gündeme gelebilir. 6’sındaki yeniay ise toplum önündeki yerinize, statünüze, sorumluluklarınıza yeni boyutlar ve imkanlar da getirmekte. Daha dikkat edici olabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak spekülatif konulara pek girmemelisiniz.

BAŞAK BURCU:

Bu dönemde ufkunuzu genişletebilecek olanaklar ve başkalarından çok şey öğrenebileceğiniz fırsatlar var. Uzaklar, yolculuklar, medyaya ve eğitim fırsatlarına ait gelişmeler gündeminize daha sık gündeme gelebilir. 3’ü civarında yakın ilişkileriniz ve evlilikle ilgili konularda daha duyarlı olmak durumundasınız. 6’sında Boğa burcundaki yeniay sayesinde düşüncelerinizi daha iyi ifade etme ve etkileyici olma imkanına sahip olabilirsiniz. Ancak eve ve ailenize ait konular içinde bazı çözülmemiş durumlar da devam ediyor.

TERAZİ BURCU:

Bugünlerde ortak kazançlar ve finansal koşullarınızı etkileyen durumlar daha sık gündeme gelebilir. Yatırımlar, borç alacak konuları içinde düşünülmesi, değiştirilmesi gereken konular olabilir. 3’ü civarında fedakarlık gösterebileceğiniz ya da işle ile uğraşabileceğiniz durumlar olabilir. Sabırlı olmalısınız. 6’sında Boğa burcundaki yeniay ilişkilerinizde geliştirmeniz gereken yeni tutumlara dikkat çekmekte. Kazançlar olabileceği gibi, maddi açıdan bağlayıcı olabilen koşullar olabilir. Yakın çevrenizdeki gelişmelerle de oldukça meşgul olabilirsiniz.

AKREP BURCU:

Yılın bu döneminde Güneş karşıt burcunuzda ilerlerken önemli kararlar, değerlendirmeler içindesiniz. Belirli sonuçlar almaya başladıkça muhasebe yapmak durumundasınız. Aynı zamanda ilişkilerden doğabilecek güçlü fırsatlar da var. 3’ü civarında aşk hayatınızla, sevdiklerinizle ilgili konularda daha fazla hassasiyet gündeme gelebilir. 6’sında gerçekleşecek yeniay evlilik ve ortaklıklarla ilgili fırsatlar getirmekte. Eşinizin ya da ortağınızın durumunda daha çok yararlanabilirsiniz. Harcamalarınızı ise dengede tutun.

YAY BURCU:

Bu dönemde zaman alabilecek uğraşlar, iş ortamınızı, çalışma koşullarınızı etkileyebilecek konular daha sık gündeme gelebilir. Tamamlanması gereken işler yüzünden daha sabırlı davranmalısınız. 3’ü civarında evinizi ve işinizi etkileyebilecek değişiklikler, bitişler gündeme gelebilir. 6’sındaki yeniay parasal işlerde ve somut konular üzerinde daha fazla konsantrasyon getirmekte. Bu dönemde sağlığınıza da özen göstermelisiniz. Hizmet etmeniz, uğraşmanız gereken koşullar içindesiniz. Öfkenizin kurbanı olmamalısınız.

OĞLAK BURCU:

Bugünlerde Boğa burcundaki Güneş sizi daha yaratıcı, tatmin olmuş ve keyifli kılmakta. Sahip olduklarınızla daha mutlu olabileceğiniz günlerdesiniz ancak tam olarak kontrol edemediğiniz durumlar da var. 3’ü civarında yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili konular üzerinde fedakarlıklar, hassasiyetler gündeme gelebilir. 6’sındaki yeniay yeteneklerinizi daha iyi kullanabileceğiniz fırsatlar sunuyor. Maddi alanda, aşkta ve kendinizi ifade etmek istediğiniz konularda daha güçlü hareket edebilirsiniz. Aşkta daha mutlu olabilirsiniz.

KOVA BURCU:

Bugünlerde Boğa burcunda ilerleyen Güneş enerjinizi daha somut hale getirmek ve ailenize yönelik işlerle ilgilenmekle ilgili gündemler getirmekte. Eve, toprağa yönelik işlerle ilgilenebilirsiniz. 3’ü civarında harcamalarınız ve bütçenizle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir. Daha dikkatli hareket etmelisiniz. 6’sındaki yeniay size güçlü bir motivasyon ve hareket ihtiyacı getirmekte. Ailevi işler, ortak kazançlar ya da gayrimenkule yönelik konular dikkat çekebilir. Ayrıca bu dönemde arkadaşlıklar, gruplarla ilgili meşguliyetler de olabilir.

BALIK BURCU  :

Bu dönemde Boğa burcunda ilerleyen Güneş yakın çevrenizi, düşünce dünyanızı daha hareketli kılmakta. Görüşmeler, ziyaretler ve anlaşmalardan kazançlı çıkabileceğiniz koşullar doğabilir. 3’ü civarında kendi kişisel işleriniz ve girişimlerinizle meşgul durumdasınız. Düşüncelerinizi somutlaştırmaya, daha pratik olmaya bakın. 6’sında Boğa burcundaki yeniay düşüncelerinizi daha iyi aktarabileceğiniz görüşmelere, anlaşma ve ziyaretlere işaret etmekte. Ancak bu dönemde işe yönelik konularda daha sakin ve dengeli olmaya bakın. 

02/05/2016 14:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: astroloji, haftalık, aylık burç yorumu, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.