Halit Akçatepe'nin son sağlık durumu

ads ads ads ads
25/12/2014

ads
Halit Akçatepe'nin son sağlık durumu

Vücudunun sağ tarafında kısmi felç oluşan ve konuşma bozukluğu yaşayan usta oyuncu Halit Akçatepe (76) fizik tedaviye başladı.

Ressam eşi Şinasi Bozatlı'nın İstanbul RenArt Sanat Galerisi'nde önceki gün açtığı "Hayatın Renkleri" adlı sergiye katılan Akçatepe'nin kızı Ebru Akçatepe Bozatlı, sergide babasının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Bozatlı, "Babam yüksek tansiyondan kaynaklı kısmi felç geçirdi. Eylül ayında da geçirmişti ve çabuk atlattı. Ancak 6 gün önce yine rahatsızlandı ve yine kısmi felç geçirdi. Doktorları umutlu. Bu felci de atlatacağını söylediler. Çünkü daha öncekini çabuk atlatmıştı. Rahatsızlıktan hemen sonra fizik tedavisine başlandı. Yakında eski haline döneceğini ümit ediyoruz" dedi.

1938 Ünye doğumlu olan Akçatepe, ilk kez bir sinema filminde rol aldığında 5 yaşındaydı. Saint Benoit Fransız Lisesi mezunu olan Akçatepe, Tarık Akan, Filiz Akın, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Münir Özkul ve Kemal Sunal'la birlikte kamera karşısına geçtiği "Tatlı Dillim" filmiyle şöhreti yakaladı. Yeşilçam'da sayısız filmde rol alan usta oyuncu, 1975'te rol aldığı "Hababam Sınıfı" filmindeki Güdük Necmi tiplemesiyle Türk Sineması'na adını yazdırdı.



 

25/12/2014 10:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Halit Akçatepe, haber, kıbrıs, haberi
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.