Haluk Levent'ten uyuşturucuya karşı rekor denemesi

ads ads ads ads
24/02/2015

ads
Haluk Levent'ten uyuşturucuya karşı rekor denemesi

Türk Rock müziğinin ünlü isimlerinden Haluk Levent uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek için yaz aylarında 100 gün üst üste konser vererek rekor kırmayı deneyecek.

Haluk Levent, bir sosyal sorumluluk projesiyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Son dönemlerde uyuşturucu kullanımının artması nedeniyle uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek isteyen Haluk Levent bir rekora hazırlanıyor. Daha önce 12 saat 4 dakika sahnede kalarak bir rekora imza atan Haluk Levent, bu defa da 100 gün üst üste konser vermeyi planlıyor. Mayıs ayında İzmir Seferihisar'dan konser vermeye başlayacak olan Haluk Levent tam 100 gün boyunca Türkiye 'nin il ve ilçelerinde sahne alacak. Bütün yaz sevenleriyle buluşacak olan Levent, 100'üncü konserini Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde verecek. Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için resmi başvuruyu da yapan Haluk Levent, konserlerden elde edilecek geliri uyuşturucu bağımlılarının tedavisi için rehabilitasyon merkezinin açılması için kullanacak.

Haluk Levent, yaptığı açıklamada “Gençlerimizi bu bataktan kurtarabilmek için, daha çok dikkat çekebilmek, ses getirebilmek için 100 konser üst üste bir dünya rekoru projem var. Bu konserlerden elde edilen gelirlerin bir bölümü çocuklar için rehabilitasyon merkezine dönüştürülecek, uyuşturucuyla mücadelede kullanılacak" dedi. 

24/02/2015 15:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haluk levent, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.