Hamburgercide dayak yiyen çocuk konuştu

ads ads ads ads
24/01/2015

ads
Hamburgercide dayak yiyen çocuk konuştu

Suriyeli Halil, Burger King işletme müdürünün burnuna yumruk ve yüzüne tokat attığını, ayaklarını ise tekmelediğini söyledi...

İstanbul Şirinevler Burger King şubesinde bir müşterinin bıraktığı patatesleri almak istediği için restoran müdürünün şiddetine maruz kalan 11 yaşındaki Suriyeli H., Milliyet gazetesinden Seray Yalçın'a konuştu.

Şirinevler Burger King şubesinde 21 Ocak akşamı bir müşteriden artan patates ve kola almak istediği için restoran müdürün tarafından dövülen 11 yaşındaki Suriyeli H.'nin hikayesi yürekleri dağladı. H.’nin sosyal medyaya yansıyan fotoğrafları kısa sürede gündem yaratarak tepki toplamış, Burger King şiddet uygulayan çalışanının işine son vermişti.

2 YIL ÖNCE GELDİ

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak 2 yıl önce Türkiye ’ye gelen binlerce Suriyeliden biri olan H., gün boyu sokaklarda dilenerek karnını doyurmaya çalışıyor. Ailesiyle Halep’ten Yenibosna’ya gelen ve burada yaşayan H.’nin 28 yaşındaki annesi konfeksiyon işinde çalışırken, 33 yaşındaki babası ise sokakta karton topluyor. Küçük çocuk, 13 ve 10 yaşındaki 2 kardeşiyle bütün gün İstanbul sokaklarında dolaşarak vatandaşlardan yemek ve para istediğini anlattı.

‘PARA VERDİLER' İDDİASI

Olayın olduğu gün patatesleri aç olduğu için almak istediğini söyleyen Halil, kendisine şiddet uygulayan müdürün burnuna yumruk ve yüzüne tokat attığını, ayaklarını ise tekmelediğini anlattı. Ayrıca iddiaya göre, Burger King şubesi müdürü, H.’nin şiddet görmesinin ardından babasına 100 lira vermek istedi ancak baba parayı kabul etmeyerek müdürün yüzüne fırlattı. 

24/01/2015 10:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hamburger, çocuk
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

YKS'ye başvuru sayısı yarım milyon düştü! Eğitim uzmanı değerlendirdi

HK TÜRKİYE

8-9 Haziran tarihlerinde yapılacak üniversite sınavına başvuranların sayısı, geçen yıla göre yarım milyon azaldı. Özellikle üniversite öğrencisi, üniversite mezunu gibi bazı mezun kategorilerinde başvurular yarı yarıya düştü. Sınava giren 12. sınıf öğrenci sayısında ise 224 binlik bir artış var. Peki bu durum, sınavı nasıl etkileyecek? Eğitim Uzmanı Salim Ünsal değerlendirdi.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.