Harikalar Sirki Güzelyurt'ta Sahnelendi

ads ads ads ads
16/11/2016

ads
Harikalar Sirki Güzelyurt'ta Sahnelendi

Güzelyurt Belediyesi’nin bu yıl 28 Ekim-24 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceği 13. Tiyatro Günleri’nde ilk çocuk oyunu bugün sahnelendi.

Mersin Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu’nun “Harikalar Sirki” adlı çocuk oyunu bugün ve yarın 09.00 ve 11.00 olmak üzere 2 gün 2 seans olarak sahneleniyor.

Güzelyurt Belediye’sinden verilen bilgiye göre, Güzelyurt belediye sınırlarına bağlı anaokul, ilköğretim ve kreşlerinin davet edildiği “Harikalar Sirki” adlı oyunu yaklaşık 1500 çocuk izlemiş olacak.

Bu yıl “Çocuklar Tiyatro Sizi Çağırıyor” sloganıyla kültür sanat etkinliklerini sürdüren Güzelyurt Belediyesi, 3 çocuk ve 9 yetişkin oyunuyla 5 bin izleyiciye ulaşmayı hedefliyor.

Adem Atar’ın yazıp, Eren Demirel’in yönettiği “Harikalar Sirki” adlı oyun tek perde halinde sahnelendi. Bir sirkte geçen oyunda yaşlanan aslanın artık işe yaramadığı için onu satmayı düşünen sahibine verilen dersi anlatıyor. Oyunda insanların yaşlansa veya engelli olsa bile yapabilecekleri mutlaka iyi bir işin olabileceği mesajı veriliyor.

Müzik eşliğinde zaman zaman çocuklarında oyuna katıldığı tiyatro çocuklar tarafından beğenildi. 

16/11/2016 15:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Harikalar Sirki, güzelyurt, tiyatro
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.